Miert nem veszik komolyan az emberek az allergiat?
Allergias vagyok, nekem "csak" kozepesen sulyos de vannak olyan ismeroseim akik nagyon fulladnak tole esetleg belazasodnak. Amikor a kozos ismeroseinknek mondjak h mi bajuk van, egy joparan visszamondjak nekem h miert hisztizik ennyit emiatt ez csak allergia. De a nem allergiasok el se tudjak kepzelni h ez milyen szar, utana jonnnek a kedvenceim h
Neki ez meg az a rokona mondjuk allergias a macskaszorre es vittek a hazukba egy Macskat es 1 het alatt megszokta es nincs semmi baja tole. (Lehet h neki sz hasznal(bar kivancsi vagyok h az milyen allergia lehet) de ez nem mindenkinel szokott)
A masik kedvencek mikoe azt irjak v mondjak h az allergia csak hiszti,meg bekepzelik az emberek. Hat szerintem azt h tusszogok meg h kippatogok es voros a szemem azt nem igazan leeht bekepzelni... Ilyenkor a nem allergiasok minek szolnak bele? Persze nekik nincs es nem tudjak milyen szar erzes de akkor meg miert hiszik azt h olyan okosak? Es azon mit nem lehef megerteni h valakinek rodszabb valakinek jobb? Elhiszem h neki ennek meg annak a rokonanak ilyen meg olyan,de nem egyertelmu h nekem nem feltetlenul hasznal az ami neki??
Saját magad válaszolod meg, miért nem veszik komolyan. Mert el sem tudják képzelni.
Én még nem találkoztam allergiás emberrel, legalábbis amikor éppen kijött rajta a dolog. Fogalmam sincs mik történhetnek, számomra távoli dolog az egész.
Ha lenne ilyen ismerősöm, és látnám saját szemmel, nem csak hallanám a "pollenhiradót", akkor biztos komolyabban venném én is.
Persze h nem lattak es nem ertij azzal nincs is baj,de akk miert jonnek azzal h ez nem is betegseg es csak bekepzelem/bekepzelik? En se lattam meg egy epilepszias embert se (legalabbis roham alatt) megse mondom azt h ez nem is komoly mert nem lattan es nem tudom h milyen lehet. Meg ez a rokonomnak is ez van es semmi baja(akk valszeg semmi baja) es ezert nekem is biztos nincs semmi...na ettol maszok a falra.
Nekem mondjuk nem csak atmeneti allapot,mert nem csak a pollenekre vagyok allergias hanem az allatszorre poratkara stb. Mar vagy 3 eve es meg mindig nem sikerult megszoknom.
Tisztaba vagyok vele h az allergia betegseg,en is ezt mondom,masok meg az ellenkezojet. Eloszor inkabb tanulj meg ertelmezni a szoveget,,es csak utana hulyezz le masokat.
Ja,bocsanat akkor csak siettem es nem olvastam vegig at
(4-es vagyok)Nem vagyok hülye. Simán túlélhető "betegség".
mióta az eszemet tudom allergiás vagyo, lassan 20 éve. Még itt vagyok.
Ha már nagyon be van dugulva az orrod, fújsz orrsprayt.
Amíg kicsi voltam nem tudtunk gyógyszert venni, nem volt miből...
Felnőttem, ugyanolyan rossz, mint amikor kicsi voltam.
Nem kell az allergia miatt hisztizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!