Miert nem veszik komolyan az emberek az allergiat?
Allergias vagyok, nekem "csak" kozepesen sulyos de vannak olyan ismeroseim akik nagyon fulladnak tole esetleg belazasodnak. Amikor a kozos ismeroseinknek mondjak h mi bajuk van, egy joparan visszamondjak nekem h miert hisztizik ennyit emiatt ez csak allergia. De a nem allergiasok el se tudjak kepzelni h ez milyen szar, utana jonnnek a kedvenceim h
Neki ez meg az a rokona mondjuk allergias a macskaszorre es vittek a hazukba egy Macskat es 1 het alatt megszokta es nincs semmi baja tole. (Lehet h neki sz hasznal(bar kivancsi vagyok h az milyen allergia lehet) de ez nem mindenkinel szokott)
A masik kedvencek mikoe azt irjak v mondjak h az allergia csak hiszti,meg bekepzelik az emberek. Hat szerintem azt h tusszogok meg h kippatogok es voros a szemem azt nem igazan leeht bekepzelni... Ilyenkor a nem allergiasok minek szolnak bele? Persze nekik nincs es nem tudjak milyen szar erzes de akkor meg miert hiszik azt h olyan okosak? Es azon mit nem lehef megerteni h valakinek rodszabb valakinek jobb? Elhiszem h neki ennek meg annak a rokonanak ilyen meg olyan,de nem egyertelmu h nekem nem feltetlenul hasznal az ami neki??
Probald mar meg kicsit ertelmezni a szoveget es nem csak elolvasni,ha mar magadtol bem tudod h nem minden asztmasnak ugyanolyan,fent kifejtettem errol a nekem ilyen meg olyanrol a velemenyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!