Kezdőoldal » Egészség » Allergiák » Miert nem veszik komolyan az...

Miert nem veszik komolyan az emberek az allergiat?

Figyelt kérdés

Allergias vagyok, nekem "csak" kozepesen sulyos de vannak olyan ismeroseim akik nagyon fulladnak tole esetleg belazasodnak. Amikor a kozos ismeroseinknek mondjak h mi bajuk van, egy joparan visszamondjak nekem h miert hisztizik ennyit emiatt ez csak allergia. De a nem allergiasok el se tudjak kepzelni h ez milyen szar, utana jonnnek a kedvenceim h

Neki ez meg az a rokona mondjuk allergias a macskaszorre es vittek a hazukba egy Macskat es 1 het alatt megszokta es nincs semmi baja tole. (Lehet h neki sz hasznal(bar kivancsi vagyok h az milyen allergia lehet) de ez nem mindenkinel szokott)

A masik kedvencek mikoe azt irjak v mondjak h az allergia csak hiszti,meg bekepzelik az emberek. Hat szerintem azt h tusszogok meg h kippatogok es voros a szemem azt nem igazan leeht bekepzelni... Ilyenkor a nem allergiasok minek szolnak bele? Persze nekik nincs es nem tudjak milyen szar erzes de akkor meg miert hiszik azt h olyan okosak? Es azon mit nem lehef megerteni h valakinek rodszabb valakinek jobb? Elhiszem h neki ennek meg annak a rokonanak ilyen meg olyan,de nem egyertelmu h nekem nem feltetlenul hasznal az ami neki??

2017. szept. 3. 15:20
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Probald mar meg kicsit ertelmezni a szoveget es nem csak elolvasni,ha mar magadtol bem tudod h nem minden asztmasnak ugyanolyan,fent kifejtettem errol a nekem ilyen meg olyanrol a velemenyem

2017. szept. 24. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!