Az emberek miért nem esznek sok zselatint? Teljesen komolyan kérdem.
Figyelt kérdés
Én naponta 30 g-t megeszek,és csudiszép a bőröm.
Kap a testet egy akkora kollagén boostot,hogy az csak na.
2017. dec. 28. 16:57
2/6 anonim válasza:
Mert az most a "gusztustalan" kategóriába tartozik, ahogy a börös húsok fogyasztása is (amikben eredetileg a zselatin van).
3/6 anonim válasza:
Információ hiányában kevesen tudnak a jótékony hatásáról. Valahol olvastam hogy már nem emlékszem melyik országban sok húslevest esznek a nők és emiatt csodaszép a bőrük. A húslevesben is van zselatin.
Meg aztán a mai kor embere kényelemből készen veszi az élelmet ami van a boltban. És nem foglalkozik például a természet patikájával annyit mint régen. Régebben falun disznóvágáskor jól ismert volt a kocsonya. Ma már multiknál megkeresik a pénzt és abból vesznek mindent, otthon ilyenre nincs idő. Legalábbis nem annyi mint régen.
4/6 anonim válasza:
Kapaszkodj meg kérlek. Én egyáltalán nem eszek zselatint, mert gyűlölöm, annyira undorító (nekem), és teljesen hibátlan a bőröm.
5/6 A kérdező kommentje:
A zselatin tele van kollagénnel.Így nekem jobb egy kicsit.Te is kapaszkodj meg.17 vagyok,de akkor is jó nekem.Majd nézzük meg egymást 20 év múlva,oks?
2017. dec. 28. 17:29
6/6 anonim válasza:
17 évesen nem nehéz csudiszépnek lenni! Majd 40-50 év múlva le tudod mérni a hatását. Egyébként tényleg egészséges, de azért ne reménykedj abban, hogy életed végéig ilyen szép leszel tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!