1 hete húzott fogam helyén van egy fekete anyag, ezt ki takaríthatom belőle?
Figyelt kérdés
Az rutinszerű fogmosás, ápolás hatására is nagyon szagos ez a valami benne, olyan mint valami rohadó szövet, gennyet nem látok, már húzódik össze az ínyem, lehet kilöki majd onnan?2018. szept. 20. 14:18
2/4 anonim válasza:
Már nyugodtan moshatod erősebben is az ínyed. Ha kijön fogmosás során, akkor oké, ha ott marad, akkor sürgősen doki.
3/4 anonim válasza:
Nem vagyok benne biztos, hogy helyesen járnék el, de én ezt tenném: Először valami jó minőségű szájvízzel megpróbálnám erőteljes öblögetéssel eltávolítani, ha ez nem segít megpróbálnám valamivel (fogpiszkáló, gyufa, tű foka) kipiszkálni, ha ez sem sikerülne, akkor orvoshoz fordulnék vele.
4/4 anonim válasza:
Elvileg fehér szokott lenni a húzás helyén a seb. A tiéd szerintem alvadt vér, ami valami miatt "beragadt". Ha nem gyulladt a seb, akkor forrósíts fel egy tűt (fertőtlenítés), hűtsd le és próbáld meg kipiszkálni. Ha nem jön ki, akkor szerintem is mutasd meg újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!