Elrontottam? ) ;
Masfel het mulva kapok fogszabalyzot. 4 fogamat kellett miatta kihuzni. Kornyezetemben elok egy resze szerint nekem nem is kellett volna meg hogy a szexepilem volt ah hogy kiall az elso 4 fogam. Az alsok is torlodtak de arra az a valaszuk hogy az kb mindenkinek szoval nem erzik miert vallalom be ezt a kínt.
Ez a szó is annyira megrémít. Kín. Ennyire rossz lesz? Nagyon elrontottam? :( mostmar mindegy mert lyukas fogu vagyok de olyan mintha magamnak csinaltam volna a problemat :( egesz nap szorongok emiatt es nagyon nagyon felek
Mit tegyek?
17/L
Nekem 6 (+2 bölcsességfog a tiédhez képest) fogam húzták ki, másfél éve vagyok fogszabályzós. (még legalább fél évig az is leszek.) Ha a fogaim eredeti állapotára gondolok, már holnap elindulnék újra a fogszabályzásra és a foghúzásokra is.Ha előtte-utána képet mutatnak talán fájdalomcsillapítás nélkül is..
Szükséges rosszba vágtál bele, ne aggódj. :)
Ha az iskolában nem értesz valamit a tanárodat kérdezed meg, így van ez a fogszabályzással is, hidd el az orvos jobban tudja, mint a szomszéd/barátaid.
8 gyűrűt kapok holnap a fogaimra és harapásemelőm is lesz
Tudom hogy tulreagalom az egeszet de ezt annyira elrontottam amennyire csak lehet
!!Akinek nem olyan rossz a foga es csak ot zavarja a kornyezete meg eszre sem veszi nehogy bevallalja ezt!!
Sok esetben eleinte csak az öregek szexepilnek mondják. De később folytatódhatnak a deformációk, amiből rengetek gond lehet. Fogágybetegség, ízületi (állkapocs) bajok, kitört kidőlt fog, nehezen takaritható zúzok stb.
Alea iacta est
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!