Elrontottam az egy évemet?
Majdnem egy éve tiszta vagyok (se gyógyszerek, se cigi, se vágás, semmi...) és szombaton rágyújtottam.. ez még annyira nem is gond, mármint nem jó dolog, de a cigire sose voltam ráfüggve úgymond..de a vagdosásra évekig nagyon és ma megtettem újra. Leszidott a főnököm és elbőgtem magam és úgy éreztem muszáj..
Hogy egyszerűen nem tehetek mást.. látni akarom ahogy vérzek, mert megérdemlem és mert annyira rossz volt.
De most már csak azt látom, hogy az közel egy évem lenullázódott..
20/L
jártam nagyon nagyon sokáig, de jól voltam tényleg csak ma valahogy ez így jött és a barátaim tök büszkék voltak ( azt hiszem ) hogy milyen sokáig bírom és hogy minden egyes nappal könnyebb.
Most megint csalódnak bennem?
Nem rontottad el az egy éved. Már tudod, hogy igenis van akaraterőd, mert egy év az sok. Bár egyszerűen csak elfojtani nem biztos, hogy jó megoldás, ha a valódi probléma még jelen van.
Egyszerűen csak azt szeretnéd, hogy a belülről jövő fájdalmadnak legyen valami megfogható oka vagy fizikai tárgya. Ha az önbecsülésed továbbra is ilyen könnyen romba dől, akkor ez még vissza fog térni. Tudatosítanod kellene magadban, hogy ez mindenkivel megesik és hogy egy hűtőajtó miatt még nem leszel rosszabb, mint a nagyokos főnököd.
Nem másnak kell megfelelni! Csak a gyáva férgek akarnak megfelelni mindenkinek!
Én önmagam akarok lenni és leszarom a hasznosságot! Csak az számít,hogy jól érezzük magunkat!
Nem nullázódott le semmi.
A lónak 4 lába van, mégis megbotlik, ez jusson az eszedbe. :)
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!