Elrontottam az egy évemet?
Majdnem egy éve tiszta vagyok (se gyógyszerek, se cigi, se vágás, semmi...) és szombaton rágyújtottam.. ez még annyira nem is gond, mármint nem jó dolog, de a cigire sose voltam ráfüggve úgymond..de a vagdosásra évekig nagyon és ma megtettem újra. Leszidott a főnököm és elbőgtem magam és úgy éreztem muszáj..
Hogy egyszerűen nem tehetek mást.. látni akarom ahogy vérzek, mert megérdemlem és mert annyira rossz volt.
De most már csak azt látom, hogy az közel egy évem lenullázódott..
20/L
Tudd, hogy nem vagy egyedül. Én a napokban megkaptam egy bunkó munkatársamtól, hogy úgy nézek ki mint aki be van gyógyszerezve. Azt tudni kell, hogy én közel egy évig gyógyszereztem, két hónapja tettem le. Kár, hogy ő ezt nem tudja. Sokszor a világ nem látja, ki vagy valójában, és miket éltél/élsz át. (Vagdosás itt is volt kőkeményen, szóval tudom miről beszélsz..) Kitartás. <3
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!