Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Nagyon elrontottam mit tegyek?

Nagyon elrontottam mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tavaly nyár vége óta szálkásítok, edzőterembe és futni járok. Még november végén volt egy csúnya bicikli balesetem, eltört a kezem és a két lábam is. Elég kalóriadús étrendem van 2500-3000 kalória. A baleset után 3 hétig feküdnöm kellett, és kb. februárig nem sportolhatok. nem álltam át egy kisebb étrendre. Aztán jöttek az ünnepek és így sem volt rá lehetőségem. Néztem is hogy meghíztam egy kicsit, ma mértem magamat kiderül 13 kg-t híztam. Nagyon mérges lettem mert ezzel elrontottam amit nyár óta csinálok mit tegyek így hogy nem tudok sportolni?

2018. jan. 6. 19:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Te is tudod, egyél kevesebbet, és főleg a vitamindús, de kalóriaszegény fogásokat, zöldséget, gyümölcsöt, kevés szénhidrátot, max. teljes kiőrlésűt (1 szelet kenyér), vagy hántolatlant (rizs). Az étrendkiegészítőket gondolom most úgyis elhagytad, ugye?
2018. jan. 6. 19:36
 2/4 A kérdező kommentje:
igen.
2018. jan. 6. 19:45
 3/4 anonim ***** válasza:
13 kg hízásnál, hogy nem lehet már észrevenni az első +5 kg környékén? Te is érzed ugye, hogy itt valami nem stimmel.
2018. jan. 6. 22:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges most ezen bosszankodnod. Megesik az ilyen. Ha majd újra sportolhatsz ledolgozod.
2018. jan. 7. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!