Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 2 napja elrontottam a gyomrom,...

2 napja elrontottam a gyomrom, és azóta rettenetesen fáj a gyomorszájamtól egészen a szívemig. Mindent kipróbáltam, de nem múlik el sehogy. Mi a teendő? Menjek el orvoshoz?

Figyelt kérdés
2016. dec. 29. 05:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Mit ettél, ami ezt okozhatja? Ha holnapig nem javul, én mindenképp elmennék orvoshoz, nehogy nagyobb baj legyen.

Addig is, csak azt tudom mondani, én mit csinálnék hasonló esetben, nem biztos, hogy neked is beválik, illetve nem tudom mit jelent a "mindent kipróbáltam". Én ilyenkor szoktam bevenni savlekötőt, mert gyakran van savam, illetve sok-sok édeskömény teát iszok, pici babáknak is ezt szokták, ha hasfájósak. Nekem a sima főtt krumpli a legjobb a gyomromnak, esetleg egy kis keksz vagy gyenge zöldségleves.

Remélem, újévre már kutya bajod lesz :)

2016. dec. 29. 07:21
 2/10 A kérdező kommentje:
Az az igazság,hogy az evés után nemsokra érkezett a hatalmas fájdalom,és estére már "haldokoltam". Töltött káposztát ettem,és utána lettem rosszul.Nem tudom,hogy mennyi köze van ehhez,mert máskor is ettem már,és semmi bajom nem volt tőle...egyébként állandóan fehér a nyelvem :( utalhat ez gyomorbetegségre? Ma megyek a háziorvoshoz,mert elvileg rendel.Gondoltam kérek hasi meg pajzsmirigy ultrahangra beutalót,de mire időpontot kapok az Sztkba..
2016. dec. 29. 09:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy elkaptál valamilyen vírust? Nem hánytál vagy nem volt hasmenésed?
2016. dec. 29. 09:47
 4/10 A kérdező kommentje:
A családomban egyre több a rosszullét,tehát elképzelhető,hogy benyeltünk valamit,de hogy lehet,hogy csak nekem fáj a gyomrom? :'( Vettem egy smack sajtszószos tésztát,mert azt talán megbírom enni,de attól félek,hogy rossz hatással lesz a gyomromra,mert csupa E betűs...Jó,mindenben van manapság,de most kitudja,hogy nem- e fog tőle jobban fájni a gyomrom.
2016. dec. 29. 16:26
 5/10 anonim ***** válasza:

A káposzta is okozhatta akár - nekem volt már vele ilyen tapasztalatom, piacon vett, elvileg tartósítószermentes, természetesen érlelt savanyú káposzta készítette ki a gyomrom, szerintem tutira volt benne valami "titkos összetevő"... Anyukám szerint csak megbízható árustól szabad venni, bár ő a látvány és kóstolás alapján ki tudja választani a jó fajtát. Boltit semmiképpen sem veszünk.

A fehér lepedékes nyelv candidára utal. Igyál sok gyömbérteát, sós leveseket (húsleves is nagyon jó), használj sok természetes fűszernövényt, hagymaféléket.

A Smack levest nagyon nem ajánlom, még egészséges gyomorral sem. Nekem tuti recept a gyomorbajra :(

2016. dec. 29. 17:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Most láttam, hogy nem leves, hanem sajtszósz, de szerintem az se jobb.
2016. dec. 29. 17:09
 7/10 A kérdező kommentje:
Először én is Candidára gyanakodtam,de az orvosom azt mondta,h annak rosszabb tünetei is vannak..refluxra gondoltam még.
2016. dec. 29. 17:14
 8/10 A kérdező kommentje:
Gyömbérteát hol lehet venni?
2016. dec. 29. 17:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Gyömbérgyökeret lehet kapni sok boltban, zöldségesnél, én abból szoktam főzni.
2016. dec. 29. 22:22
 10/10 anonim válasza:
Énis így szoktam járni.Szerintem savad van,igyál egy kis tejet vagy vegyél be savlekötőt.Mikor nekem kezdődött akkor énse ismertem fel hogy ilyen mikor sava van az embernek.Figyelj oda az étkezésre,mert nekemis a rendszertelen evés okozta.Jobbulást!
2021. jan. 28. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!