2 napja elrontottam a gyomrom, és azóta rettenetesen fáj a gyomorszájamtól egészen a szívemig. Mindent kipróbáltam, de nem múlik el sehogy. Mi a teendő? Menjek el orvoshoz?
Mit ettél, ami ezt okozhatja? Ha holnapig nem javul, én mindenképp elmennék orvoshoz, nehogy nagyobb baj legyen.
Addig is, csak azt tudom mondani, én mit csinálnék hasonló esetben, nem biztos, hogy neked is beválik, illetve nem tudom mit jelent a "mindent kipróbáltam". Én ilyenkor szoktam bevenni savlekötőt, mert gyakran van savam, illetve sok-sok édeskömény teát iszok, pici babáknak is ezt szokták, ha hasfájósak. Nekem a sima főtt krumpli a legjobb a gyomromnak, esetleg egy kis keksz vagy gyenge zöldségleves.
Remélem, újévre már kutya bajod lesz :)
A káposzta is okozhatta akár - nekem volt már vele ilyen tapasztalatom, piacon vett, elvileg tartósítószermentes, természetesen érlelt savanyú káposzta készítette ki a gyomrom, szerintem tutira volt benne valami "titkos összetevő"... Anyukám szerint csak megbízható árustól szabad venni, bár ő a látvány és kóstolás alapján ki tudja választani a jó fajtát. Boltit semmiképpen sem veszünk.
A fehér lepedékes nyelv candidára utal. Igyál sok gyömbérteát, sós leveseket (húsleves is nagyon jó), használj sok természetes fűszernövényt, hagymaféléket.
A Smack levest nagyon nem ajánlom, még egészséges gyomorral sem. Nekem tuti recept a gyomorbajra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!