MILYEN A KIVEHETŐ FOGSOR?
Nagyon szuvasodnak a fogaim valamiért.Napi 3 fogmosás fogselyemmel, nyelvtisztítással, szájöblítökkel.-Fogdoki mondta h jó a fogzománc, mert elmexgélt is használok, jó a dentimréteg is, fehérek is a fogaim. nem kávézok, nem teázok, nem dohányzok.NULLA ÉDESSÉG ÉS ÜDÍTÖ.
Nagyon drága és veszélyes sztem az h az összes fogamat implantáljam.
Milyen a kivehetö fogsor?
Lehet cirkóniumból csináltatni?
valaki azt írta h nem lehet azzal répát és egyéb kemény dolgot enni vele.
Vagy implantáljam? csak az also fogsorom problémás, de majd gondolom a felsö is ijen lesz.
csak 26 éves vagyok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__9..
És te tényleg hülye vagy. És félelmetes is.
annyit kérdezhetek amennyit csak akarok. mivel senki nem ír kielégítő válaszokat. és valóban még nem tudtam elmenni fogorvoshoz.
de amugy te vagy a hülye. a afogkövet igenis olyan fuvós készülékkel csinálják. most nemrég volt egy munkatársam. amugy csak ő az egyedüli aki elment fogkövet lleszedetni.-ja neki megenmgedik h elmenjen.
nem azaé amivel furják az ember fogát.ne ijeszgess már ijenekkel.
Hát érdekes mert nálunk meg a fúró fejjel szedik a fogkövet. Ne legyél már ennyire ostoba. De tényleg én vagyok a hülye hogy még mindig vitatkozom veled. Nem veszed észre hogy azért nem ír már neked senki mert egy értetlen gyökér vagy?
Kötözködsz itt b.meg ahelyett hogy örülnél annak hogy normálisan válaszolunk, de hát nem fogod fel, az meg már nem a mi bajunk. Ha az ismerősöd ennyire okos akkor miért itt kérdezősködsz?
NEM ÉRTED MEG H CSAK MOST TUDTAM MEG??????????????????????????????????????????????
A KÉRDÉST JÓVAL KORÁÉBBAN TETTEM FEL!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!