Üdv 27 éves srác vagyok és felül csak 5 fogam ami ép a többi vagy lyukas vagy törött. Mi érné meg jobban és mi lenne jó megoldás? A koronák azok nagyon drágák a kivehető felső fogsor meg nem feltűnő?
Ha 27 évesen kivehetőben gondolkodsz, az bizony később ciki lesz. Akármilyen drága is, rögzített fogsort csináltass. Az ember egyik fő ékessége a szép fogsor. Ez döntő lehet a párkapcsolatban, munkahelyen, stb..
Kivehető fogsort majd ötven év múlva próbáld meg.
A korona nem drága. A fogbeépítés a drága. Kivehetőt 40 évesen sem vagyok hajlandó, de 100 évesen se lenne más a helyzet :) De ezt neked kell eldönteni.
Én elmennék egy jó fogorvoshoz s a menthetőket menteném. Volt olyan fogam, aminek csak a gyökere volt erős, addig mentem, amíg egy fogorvos nem akarta kihúzni, azóta is köszöni, megvan. A fog totális pótlása sokkal drágább, igazából nincs min gondolkodni.
el kell menni orvoshoz és megcsináltatni amíg nem késő.
Nekem tavasz vége óta 15fogamat tömték, két fogamat húzták amin kezdetleges ciszta volt, 1gyökérkezelt, 2bölcsességfog húzás, fogkőleszedés párszor és felrakták a fogszabályzót is.
Hála égnek a fogszabályzónak köszönhetően rendbe jön a harapásom és az alsó bölcsességfogakat felhasználva torlodik majd a fogam és nem kell a húzott fogakat pótolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!