Rossz fogsor, semmi pénz. Mi lehet a megoldás?
Pedig nincs más választásod.
A kihúzott fogakat pótolni fogja. Hiddal, implantátummal, stb. Az első vizsgálatkor elmond mindent, hogy mit kell csinálni, és az mennyibe fog kerülni. (az anyagért fizetni kell ,csak a munkadíjért nem).
Nekem most raktak fel két koronát a két első fogamra 60 ezer volt darabja, plusz tízezer a két pótfog, amig az igazi elkészült.. Durva árak vannak. :(
Ha van időd nap közben eljárni fogászatra, akkor teljesen ingyen elvégzik a konzerváló fogászati kezeléseket.
A fogpótlásért is csak a fogtechnikai díjat kell megfizetni. Az műanyagból 11.500,- Ft koronánként. Fém-kerámiából 14.500,-
Itt hallgatók kezelnek orvosi felügyelet mellett.
Kb 17 éves voltam, amikor először ide küldtek egy sztk fogászati rendelőből. Azóta szinte csak oda járok. Nagyon meg vagyok elégedve a munkájukkal.
Ott kell jelentkezni a földszinten a recepción és onnan felküldenek a hatodikra a felvételhez. Megkérdezik mit szeretnél és szeptembertől elkezdődik a kezelés. Heti egy-két alkalommal kell menni és eléggé el fog húzódni időben. Egy komolyabb munka kb tavaszra-nyárelőre elkészülhet. Ha tovább húzódna, akkor már az oktató orvos fejezi be. Viszont minden héten az adott időben ott kell lenni. Nekem nemrég ő volt aki végül nyáron befejezte a munkát a számban. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!