MILYEN A KIVEHETŐ FOGSOR?
Nagyon szuvasodnak a fogaim valamiért.Napi 3 fogmosás fogselyemmel, nyelvtisztítással, szájöblítökkel.-Fogdoki mondta h jó a fogzománc, mert elmexgélt is használok, jó a dentimréteg is, fehérek is a fogaim. nem kávézok, nem teázok, nem dohányzok.NULLA ÉDESSÉG ÉS ÜDÍTÖ.
Nagyon drága és veszélyes sztem az h az összes fogamat implantáljam.
Milyen a kivehetö fogsor?
Lehet cirkóniumból csináltatni?
valaki azt írta h nem lehet azzal répát és egyéb kemény dolgot enni vele.
Vagy implantáljam? csak az also fogsorom problémás, de majd gondolom a felsö is ijen lesz.
csak 26 éves vagyok.
sajna már eléggé áttetsző a zománcom. elmexgéllel javult. helyre tudom állítani teljesen?
és pedig igen hamar lett két fogamon is fogkő és tényleg 4-szer mostam fogat. most próbálom meg csak 2-szer mosni.
SAJNOS A B FÖNÖKEIM NEM ENGEDTEK EL MÉG MINDÍG FOGORVOSHOZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SEMMIT NEM TUDOK!!!!! NEM TUDOM H HOGYAN SZEDIK LE A FOGKÖVET ÉS NEM TUDOM H MILYEN VÉKONYAK A FOGZOMÁNCAIM!!!!!!
HIÁBA SÍROK-RÍROK, KÖNYÖRGÖK NEM ENGEDNEK EL!!!!!!!!!!
HIÁBA ÍROM BE MAGAM!!!!!CSAK REMÉLHETEM H KÉTHÉT MULVA VALÓBAN ELMEHETEK!!!!!
ÁTTETSZÖEK A FOGAIM MUTATOM A FÖNÖKEIMNEK ÉS MELÓ TÁRSAIMNAK!!!!!!!B-MEG. NEM ENGEDNEK EL!!!!!!
NEM TUDOK SEMMIT ROHADTUL PARÁZOK MÉG ALUDNI SEM TUDOK!!!!!!
Na akkor induljunk el a kályhától.
A fogkövet mint már írtam az előző válaszomban is ugyanazzal a műszerrel csiszolja le az orvos, mint amivel a fogadat fúrja. Feltételezem a fogadat már tömték. A fogkövet lecsiszolják, ami azt jelenti, hogy a megkövesedett lepedéket eltávolítja az orvos a fogaidról az íny mentén, időnként az íny alá is be-benyúlva. Kellemetlen érzés, mert amikor lejön a fogkő, az íny alatt már nem véd a zománc, ott időnként bele is nyilalhat, de azért annyira nem fájdalmas.
Ha a munkahelyedről nem engednek el, próbálj meg olyan időpontban a fogorvoshoz menni, amikor már lejárt a munkaidőd, vagy kérdezd meg az orvost, van-e magánrendelése.
Az, hogy átlátszónak látod a fogzománcodat, még nem jelenti azt, hogy tényleg az is. Lehet, hogy egyszerűen csak fehérebbek a fogaid az átlagosnál. Ha a fogorvos azt mondta, hogy nincs a fogzománcoddal semmi baj, akkor valószínűleg úgy is van.
Azt hiszem egyszerűen túlliheged a dolgot, ezzel felesleges álmatlanul forgolódnod.
nem érti senki h kéthetente adnak idöpontot a fogorvosnál. hiába mondom v írom be magam a fönökeim nem engednek el ezekre az idöpontokban. egy fogamat sem tudtam betömetni v megkérdezni h hiogyan szedik le a fogkövet.
egyébként nekem azt mondják h te hülye vagy mert nem azzal szedik le a fogkövet amivel furnak, hanem amit sejtettem egy homokfuvo féle eszközzel fujnak valamit a fogakra.
neked szedték le már egyáltalán a fogköveket?
vagy miért írsz ijeneket? más azt mondja nekem h csak megakarsz ijeszteni v h nem is értesz hozzá v h komlett hülye vagy-már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!