Kivehető fogszabályozó készülék?! Használ?
A minap voltam a fogorvosnál, mert állandó fogszabályozót szeretnék...
És az orvos azt mondta, hogy kivehető készülék kell mielőtt felteszi az állandót... De a kivehető/éjjeli úgy hallottam nem segít sokat. Viszont az orvos azt mondta, hogy előlkezelni kell a fogaim ... De a barátnőmnek akinek ugyanez a hölgy az orvosa, neki elsőre feltette az állandót. És most tök kétségbe vagyok esve, hogy meglesz a kivehető/éjjeli fogszabi, és nem fog semmit érni :( Meg most nem akarok anyuval kifizettetni 20 000Ft-ot a semmiért. Tehát az egész kerdésem az lenne, hogy mennyi az esélye annak, hogy a kivehető/éjjeli helyreteszi?
( az orvos azt mondta, hogy van akinek tökéletesen helyreteszi a kivehető is, és hogy majd olyat ad amiben tudok beszélni... De ha kivehetősöm lesz rajtam biztos nem fog múlni, mert hordom én éjjel-nappal is ha kell )
Bocsi az esetleges helyesírási hibákért, meg azért ha kicsit össze-vissza lett, csak teljesen el vagyok kenődve mert azt hittem, hogy ez az egész max 2 év lesz, és nem lesz elhúzva ennyire :((
Huhh ezt most jó volt kiírni, és bocsi a kisregényért :)
Igazabol ha rendszeresen hordod (+akkor is mikor nem kell beszelned pl olvasol stb) akkor van hatasa :)
na meg hozza szoktat majd az allando keszulekhez
A fogszabályzás nem valami kozmetikai kezelés. Ez egy egészségügyi szakma. Itt nem lehet más esetekhez viszonyítani, mivel az egyéni anatómiája mindenkinek más (mint egy ujjlenyomat) és a diagnózis is elég eltérő lehet. A fogszabályzás célja az esztétikán túl a funkció helyreállítása és a rendellenes fogazat okozta problémák kezelése és megelőzése.
Egy kivehető fogszabályzó csak akkor nem működik, ha nem hordják, illetve ha kimaradnak a kontrollok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!