Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fáááááááj szerintetek? Még...

Fáááááááj szerintetek? Még sohasem volt ilyenben részem. Xd

Figyelt kérdés

Elöl a szemfogamon van egy lyuk.1 mm kb.

Egyáltalán nem fáj,akármit is csinálok vele.

Fúrás nélkül lehetne tömni?Érzéstelenítő nélkül?

Ha injekciós tűt látok,elájulok,fáj a fejem..

Vagy valami más érzéstelenítési módszer?

Nagyon félek,magától a fúrástól is,meg az injekciótól is.:S

2010. jún. 4. 23:03
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és bocsi hogy ennyiszer megkérdeztem már,de nem nyugszok,és nagyonnagyon félek.:S
2010. jún. 4. 23:44
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, feltéve, ha előbb-utóbb, de elmész fogorvoshoz. :)

Ha nem, akkor nagyon haragudni fogok. :D

De ha bármi van, kérdezz nyugodtan (feltéve, ha előbb-utóbb, de elmész fogorvoshoz:)!

2010. jún. 4. 23:46
 13/23 A kérdező kommentje:
Voltam én csütörtökön,de az ajtó mögül kegyetlen fúró hang,sikítás hallatszódott ki,és hazajöttem,mert azthittem hogy ott halok meg.
2010. jún. 4. 23:50
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, olvastam a másik kérdésednél. De úgy értettem ezt a kijelentésemet, hogy be is mész. És nem csak a váróig. :)

Egyébként tudom, hogy mit érzel, én is voltam hasonló cipőben, és akkor én is 14 éves voltam. Én az asszisztensnőtől fordultam majdnem vissza, szinte remegő lábakkal álltam ott. De tudtam, hogy muszáj bemennem, mert ha most nem, akkor máskor sem fogok visszajönni.

Aztán megtettem, bementem, és nagyon büszke voltam magamra. :)

Utána még pár alkalommal vissza kellett mennem, de egyáltalán nem féltem, csak izgultam. Aztán pedig boldog voltam, és büszkén mosolyogtam. :)

2010. jún. 4. 23:54
 15/23 A kérdező kommentje:
Én már szinte rettegek a fogorvostól.Áááááá.:S
2010. jún. 4. 23:56
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Ja, hisztis emberek pedig mindig vannak. Valószínűleg pont egy ilyennek voltál fültanúja. Lehet, hogy a doki sem épp a türelméről híres, de elképesztő, hogy egyes emberek mit vágnak le a fogorvosi székben - persze érthető, mert lehetnek rossz élményeik, de ma már tényleg nem olyanok a körülmények, mint 20-30 évvel ezelőtt. Akkor az volt a ritka, ha félelem nélkül ment vissza a fogorvoshoz, ma már szerintem azért ha valaki megbízik egy dokiban, akkor ha nem is félelem nélkül, de nem hisztizve megy vissza. :)
2010. jún. 4. 23:58
 17/23 anonim ***** válasza:
De volt már egyáltalán rossz élményed? Vagy mitől félsz?
2010. jún. 4. 23:58
 18/23 A kérdező kommentje:
Nem volt még,csak az itten fogdoki egy barbár.Mindenki aki egyszer onnan kijött,az volt a véleményük hogy egy barbár kegyetlen állat.
2010. jún. 4. 23:59
 19/23 A kérdező kommentje:
itteni.*
2010. jún. 5. 00:01
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, akkor menj inkább magándokihoz. Hacsak nem álltok nagyon rossz anyagi körülmények között, akkor egy tömést valahogy csak ki tudtuk csikarni a kasszából. 10 ezernél nem nagyon lehet drágább. Max. nem kérsz 3 hónapig új ruhát, csokit, nem lesz mozi, stb. :)

Vagy ha semmikép nem tudjátok kifizetni, akkor pedig SZTK-s dokikból is vannak még jó fejek, csak érdeklődj. Én is ahhoz jártam 14 éves koromban, nagyon aranyos volt, és nem trehány.

2010. jún. 5. 00:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!