Mi a jó az ilyenben? Mi ez az egész?
Figyelt kérdés
Mikor egy férfinak az a kapcsolat, hogy egy nála idősebb, több gyerekes nő hetente egyszer ott jár (messze élnek egymástól), tudják, nincs jövő, de olyankor kufircolnak, ennyi. Közben meg azon tipródik, mi lenne, ha feleségül Venné az exet.2011. szept. 10. 23:34
1/8 anonim válasza:
Semmi. Egy kényszermegoldás két olyan ember között, akik valami miatt nem képesek normális kapcsolatot találni maguknak. Legalább testi kielégülésre számíthatnak egymástól. A többgyerekes nő esélyei eleve nem túl jók ilyen szempontból, akárhány éves is. A férfi ezek szerint vágyik a régi nőjére, akit vagy vissza tud szerezni, vagy nem. Addig meg marad a "ha ló nincs..." esete.
2/8 A kérdező kommentje:
De minek neki ez a kapcsolat, ha közben az exre vágyik?
2011. szept. 10. 23:51
3/8 Csicsike78 válasza:
Mi ez az egész?
gyengeség!
mit kell tipródni, hogy elvegyen-e valakit?
vagy ott az érzés, vagy nem!
5/8 A kérdező kommentje:
Öcsémről van szó. A lány (ex) nagyon jó fej és komoly. Az öcsémnek meg depressziója van, és fél, hogy alkalmatlan lenne a házasságra, ezért mikor a lány ultimátumot adott, akkor meghátrált. (3 hónapja) De azóta is szenved, és gyötrődik, hogy meg kéne próbálnia. Azt mondja, nem tudja elképzelni az életét az ex nélkül.
Lehet, hogy nőből vagyok, de akkor egy férfi mondja már el, minek ez a szexkapcsolat?
Én mondjuk
2011. szept. 11. 00:09
6/8 A kérdező kommentje:
eleve ejteném a nőcit, mert nem hiszem, hogy az exnél ez jópont lesz.
2011. szept. 11. 00:11
7/8 anonim válasza:
Én meg nem értem, mit nem értesz. Van ilyen. El kellene felejteni az abszolut szabályokat. Ha elvenné, aztán meg rabnak érezné magát, mi jó lenne abban? És a gyerekeknek is sokkal nyugodtabb így, mert egy új apuka, aztán esetleg mégsézve lesz... Szerintem tudják ők, és így látják jónak. Különben is, kinek van bátorsága a más sorsát igazgatni?? Isten beleszólhat, más senki.
8/8 anonim válasza:
Magyarázd el öcsédnek, hogy előbb-utóbb az exe fülébe jut a mostani "kapcsolat" híre. Utána már nem kell gondolkodnia azon, mi lenne, ha elvenné őt, mert többé hallani sem akar majd róla. Az idősebb nő a fizikai szükségleteit elégíti ki, meg addig sem kell gondolkodnia, tehát figyelemelterelés. Értesd meg vele, ezzel nemhogy megoldja, csak tetézi a gondokat. Bár én sajnálnám a volt barátnőt ha kibékülne öcséddel, mert az ilyen bizonytalan érzelemvilágú pasikban nem szabad bízni. Öcsédnek először el kellene döntenie (egyedül), hogy mit akar, utána aszerint lépni. Ne higgye, hogy a kislány élete végéig várni fog rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!