MiT tEgyek az állkapcsommal? Már nagyon fáááááááj
Figyelt kérdés
sziasztok 14 vagyok kb 3 hónapja kiakadt az állkapcsom és azóta is ugy van .egyre roszabb . orvosi segitség nélkül szeretném megoldani ezt :Ssegitséééééééééééééééééééééég2011. jún. 15. 15:39
1/5 anonim válasza:
Ha tényleg nagyon fáj, akkor muszáj lenne orvoshoz menned, még mielőtt valami komolyabb baja lesz!
2/5 anonim válasza:
nem húzták ki korábban valamelyik fogadat?
lehet, egyenetlenül terheled a két oldalt rágáskor, és emiatt van.
3/5 A kérdező kommentje:
lehet . 11 évesen kihúzták az egyik tejfogamat . de annyi volt . a dokiktól nagyon félek :( szóval nem tudom mi lesz de már 3. hónapja igy van :(
2011. jún. 15. 17:15
4/5 anonim válasza:
rohanj neki a falnak hátha helyre ugrik. amúgy hogy lehetsz ekkora lúzer hogy 3 hónapja szenvedsz de orvoshoz nem mennél? mekkora balek.
5/5 A kérdező kommentje:
annyira birom az ilyen bunkokat . az orvostol nem csak félek hanem kulfoldon élek a szuleimmel nem reg ota es fogalmunk sincs hogy merre a doki vagy hogy hogy megy ez itt .. és ha csak ilyeneket tudsy irni inkább tartsd meg magadnak . 'szernitemsenki nem kivancsi ra...:S meg en tanacsot kertem nem onbizalom lerombolast ..:S
2011. jún. 16. 06:25
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!