Ti 50ezer forinttal belevágnátok? (többi lent)
Figyelt kérdés
Fogszabályzásról lenne szó de csak 50ezrem van rá az is a jogsira félretett😂úgy értem ha mondjuk 50e-t kifizetek és a többi részlet? Vagy ilyen lehetőség nincs?segitseteeek😭
18 /l vagyok amúgy
2017. júl. 23. 22:42
11/16 anonim válasza:
Nem 73, 73 ezer, csak kifelejtettem (utolsó voltam)
Nálam fenn állt a részletfizetés lehetősége
40 + 33 ezer (két csekk)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod csináltatok csak még kicsit dolgozok hogy többet tudjak rá szánni☺ Az a baj nem csak az egyik "ferde" hanem az első négy egy kicsit😄
2017. júl. 27. 10:51
13/16 anonim válasza:
Akkor rajtad áll. Én csak ajánlottam, hogy könnyebb ebben a korban megcsináltatni, mint felnőtt korban, mert még könnyebben mozognak ilyenkor a fogak. Ám nem kellemes egyáltalán. Már kb 16 órája rajtam van, de még semmit nem tudok rágni, csak yoghurtokat, pudingokat, főzelékeket bírok enni.. :/
14/16 A kérdező kommentje:
Szegény😓 kitartást neked!🙂
2017. júl. 27. 23:17
15/16 anonim válasza:
Nem csak a fogaid állapota, helyzete lesz jobb, hanem később kevésé lesz állkapocs ízületi panaszod, ami qrva fájdalmas, szerintem megéri megelőzni. Jogsit most csinálom én is, egyelőre 30 ezret kértek el, egy hónapig nem kell más költségre számítani. Utána elsősegély 9 ezer, Többit meg alkalmanként fizeted vezetésnél. Egy hónap alatt meg összetudod hozni ha dolgozol akár pár órát, esetleg részmunkaidős állás. Pl. felszolgálóként borravalót is kapnál, mellé jó ha van nyelvtudás legalább annyira, hogy ki tudd szolgálni a vendéget.
16/16 anonim válasza:
Amugy altalaban igy van hogy hs ket iv kell akkor sz elsot kifizeted egyben a masodik pedig reszlet. A legolcsobb az nalunk 120 000-, per iv. De ha van egeszsegkartyatok akkor lehet kedvezmenyt igyenyelni elvileg. Meg ugye a kontrol havonta 5000 szoval en meg gyujtenek ra, rogzitettet felnottkorban is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!