Ti 50ezer forinttal belevágnátok? (többi lent)
Fogszabályzásról lenne szó de csak 50ezrem van rá az is a jogsira félretett😂úgy értem ha mondjuk 50e-t kifizetek és a többi részlet? Vagy ilyen lehetőség nincs?segitseteeek😭
18 /l vagyok amúgy
Állandót kéne hordanom,nem tudni meddig de szerinte 1 és fél év az biztos.
140ezret mondott csak a készülékre(alsó-felső)
Hát figyelj, attól függ mennyire komoly a probléma. Én 15 éves vagyok és konkrétan elég szerencsétlen állapotban volt a felső fogsorom, miszerint a két szemfogam a fogsorom felett helyezkedett el. Az én készülékem 73 forint volt, de meg kellett tennem a helyzet súlyossága miatt. 18 éves vagy, ebben a korban még jól kezelhetőek a fogaid, tehát ha meg szeretnéd csinálni, akkor most kezdj bele, mert később (évek múlva) akarod megcsinálni sokkal nehezebb lesz. Nekem holnap ragasztják fel, már volt mintavételem, meg szeparálásom. A kettő közül egyik sem fáj, csak a szeparálás után órák elteltével feszülnek a fogaid és nem tudsz rágni, tehát semmi szilárdat enni. Ha csak az egyik fogad áll csálén, de a többi rendes akkor ne kezdj bele, de ha nagyon rossz állapotról van szó, akkor szerintem ne halogasd. Gondolom értetted a célzást és köszi, hogy végig olvastad!
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!