Annyi mindennek megy felfelé az ára, szinte észrevétlenül. Miért pont a dohányhoz kellene szólni?
Jársz te vásárolni? Mert akkor észreveheted, hogy nem csak a cigi drágul időnként.
2015. nov. 2. 12:39
3/11 anonim válasza:
Dohányosként is azt mondom, hogy sokkal jobban fel kéne emelni az árakat, akkor nem szívna annyi kis tini meg hülye csóró ember cigit, hanem leszokna. Jobban járnának.
2015. nov. 2. 12:47
4/11 anonim válasza:
Dohányosként azt mondom, hogy a cigaretta árával nem lehet befolyásolni a kiskorúak rászokását. Az ilyen intézkedésekkel, csak még több családot hajtanak a tönkremenés (anyagi csőd) irányába. A gyermek, akinek nem jut tízóraira az iskolában, az mindenképp bele fog szívni, és ha beleszívott utána már nincs vissza út! De nincs mit tenni, a sok törvényalkotó diploma ellen.
Nem értem, miért fáj az valakinek is, hogy én dohányzom!
2015. nov. 2. 13:34
5/11 anonim válasza:
Nem meglepő. Amúgy nem érdekel, nem Magyarországon élek, nálunk olcsó a cigi.
2015. nov. 2. 13:52
6/11 anonim válasza:
Hosszutavon a prevencio lenne a megoldas, attol hogy emelik az arat szerintem minimalis azok szama akik valoban leszoknak. Viszont sok ember gondolkodik el rajta egy-egy emelesnel barati korben is, szerintem megfelelo leszoktato programokkal nagyobb hatasa lenne.
2015. nov. 2. 16:43
7/11 anonim válasza:
Miért csak 80-nal? Egyébként meg nagyon helyes, csak így tovább!
2015. nov. 2. 17:09
8/11 anonim válasza:
Jó lesz az 200nak is, mert a 80ftra rájön még az összes adó..
2015. nov. 2. 18:09
9/11 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy aki kemény bagós annak teljesen mindegy, hogy hány forinttal emelik a cigaretta árát.
2015. nov. 2. 19:23
10/11 anonim válasza:
4-es
Nekem pl fáj, mert rohadtul nincs kedvem finanszírozni a kemoterápiádat a tb befizetéseimmel.
Márpedig többek között én fizetem, hogy minden 2. dohányos élete végén ilyen kezelésekre jár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!