Dohányosok, miért, mondjátok miért?
- Miért egyszerűbb nektek azt a nyomorult cigicsikket nem elnyomni vagy eltaposni, csak ahogy épp "kiesik a szátokból", a földön hagyjátok
- a buszba, vonatba stb. mindenkit leszva befújjátok azt a nyomorult füstöt,
- némelyikőtöknek olyan tömény dohányszaga van mint amikor a hajléktalan egy hete nem fürdött, kb harapni lehet a szagot.
- Nagy részetek tesz azokra akik nem dohányoznak, nem tartjátok tiszteletben hogy más nem kívánja szívni a mérgező füstötöket
- Azt hiszitek rátok a törvények, a higiéné és a köztisztaság nem vonatkozik
Estig lehetne még sorolni, nem tudom mit képzeltek ti magatokról, kik vagytok ti, mivel vagytok többek vagy miért szabad nektek, csak mert dohányoztok, hát biztos hogy nem!
Tisztelet a kivételnek, akinek nem inge nem veszi magára
Nem dohányzok. De vonaton, buszon még nem láttam dohányzó embert.
Amúgy engem meg rettentően irritál az izzadságban fürdők szaga. A pacsuliból 1 litert magukra öntők szaga. A bor , pia illatfelhőjéről meg egyenesen hányingert kapok.Pesten pedig a közlekedés szaga. Otthon a szomszédoktól ebédfőzéskor kiszűrődő szaga.
Miért csak a dohányosokat találják meg? Le a többi illatokat kibocsájtókkal is !
juj de le leszek most pontozva, de ez az én véleményem, szólásszabadság barátaim :D
Szóval mint tudjátok, a dohányzás agysejtpusztító, az emberek 90%-nál bizonyítottan, azaz a dohányosok elbutulnak,
plusz a függőség magával vonja hogy mindent a napi adagért, akár a törvények és embertársak figyelmen kívül hagyása által is,
és ezt tapasztalatból írom, mármint a függőség dolgot :)
A csikket mindig elnyomom, ha van a közelbe kukka ki is dobom.
A dohány szaggal nem tudom mit kéne csinálnom. Mindig a szabadban dohányzom, nem szoktam direktbe mások pofájába fújni a füstöt, de széliránnyal én sem tudok mit kezdeni.
De azt is érdemes megérteni, hogy aki cigarettázik az legtöbbször szenvedélybeteg, az első a cigaretta.
# 1
Ha megfigyeled, kérdező a hajléktalant is említette, de egyébként a piás nem dugja a másik szájába a bort, aki sokat fújt magára sem a másik szájába fújja a spray-t, habár egyetértek hogy néha azt is ott is lehet érezni :D
a dohányfüst viszont méreg, az egyik ismerősömnek légzőszervi betegsége van, aztán mikor megkéri a dohányzót hogy ne a megállóban tegye, ahol egyébként is TILOS, még örüljön ha meg nem verik, pedig csak nem akar fuldokolni...ennyit a bagósokról
a BKK meg tesz rá magasról sajnos, a világért se tartatná be a törvényt
#3 A kérdező is mondta hogy tisztelet a kivételnek :)
A dohányszag szerintem elsődlegesen azoknál van jelen, akik zárt helyiségben dohányoznak, és a ruha is mellettük van, vagy ritkán cserélik (értsd nem naponta)
De azzal hogy "de széliránnyal én sem tudok mit kezdeni" én azt mondanám, de tudsz, próbálj meg a másik oldalon elhelyezkedni, ahol már nincs ember a füstöd irányába :)
Egyébként egyetértek abban hogy "érdemes megérteni, hogy aki cigarettázik az legtöbbször szenvedélybeteg, az első a cigaretta", én is dohányos voltam, így utólag látom csak, mennyi önzőség van ebben a függőség dologban,
de igaz ez az energiaitalosokra is, akik mindenfele széthagyják a dobozokat mert nem merik otthon kidobni, nehogy anyuapu meglássa mennyit iszik, és tudjuk jól, akad még szenvedélybetegség bőven...sajnos...
"Azért, mert az olyan antidohányos barmok pofájába, mint te, élvezettel fújom a füstöt."
Jól jellemzi a provokativ suttyó dohányosok hozzáállását! ;) magadat jellemezted, Mr. Dohányos barom pofájú ;)
Te is nagyon kemény vagy utolsó. Mi van méregzsák, nincsenek barátaid?:( azok szoktak így puffogni, és mások életébe belepofázni.:)
Igazi primitív suttyó barom lehetsz te is, a neten kemény vagy, mi?
Tudod én nem kötök bele utcán, idegen emberekbe, és akinek normális lelki harmóiája van és egészséges érzelmi világa, az nem is fog ilyet tenni, megvonja a vállát és felszegett fejjel továbbmegy.
De te vlszeg egy kis csipszar vagy, és olyan szinten nyomorék alja ember vagy, hogy így akarsz érvényesülni.
Csicska :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!