Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pánikbetegséggel megyek...

Pánikbetegséggel megyek fogorvoshoz 14/F?

Figyelt kérdés
Holnap után megyek fogorvoshoz, már 1 hónapja kértük az időpontot, mostmár egy idősebb nőhöz mert az előző türelmetlen volt..és szegény meghalt..Most hogy közeledik a fogorvos előjünnek a pánikbetegségem tünetei..Tavaly voltam fogorvosnál remegte, sirtam a székben, hányingerem volt..kitudta fűrni..de gyógytömést rakott bele..Félek hogy most is ugyanez lessz, és rosszul leszek..
2017. ápr. 17. 13:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
annak se volt amig a fogadhoz nem ért:D
2017. ápr. 19. 18:18
 22/24 anonim ***** válasza:
A fogkőleszedés kb semmi, a tömést is ki lehet bírni, a gyökérkezelés már nagyobb falat, de érzéstelenítéssel oké.
2017. ápr. 19. 22:13
 23/24 anonim ***** válasza:
Na meselj. Hogy birtad?
2017. ápr. 20. 10:31
 24/24 A kérdező kommentje:

Holnap megyek foghúzásra, de mivel régebben már húztak nekem fogat, de tejfogat igy attol nem izgulok..

Bár egyépként húzás után lessz vér?Állitolag a megye legjobb szájsebésze, itt lakik az utcánkban szóval megbízom benne..De viszont anyukámmal gondolkozunk a gyökérkezelésen..Mert nem fáj az a fog, szerintem minden szuvas fog érzékeny..+ Aztmondta hogy elvan ferdülve a gyökere és ezért kell gyökérkezelni..Anyámmal nemértjük hogy miértnem lehet csak úgy kifúrni-és betömni..De egyépként szerintem megfogom tudni szokni a fogorvoshoz járkálást..A fúrástól is csak azért félek, mert régebbről akkor jött rám a pánik..és félek hogy még1x megtörténik.

2017. ápr. 20. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!