Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pánikbetegséggel megyek...

Pánikbetegséggel megyek fogorvoshoz 14/F?

Figyelt kérdés
Holnap után megyek fogorvoshoz, már 1 hónapja kértük az időpontot, mostmár egy idősebb nőhöz mert az előző türelmetlen volt..és szegény meghalt..Most hogy közeledik a fogorvos előjünnek a pánikbetegségem tünetei..Tavaly voltam fogorvosnál remegte, sirtam a székben, hányingerem volt..kitudta fűrni..de gyógytömést rakott bele..Félek hogy most is ugyanez lessz, és rosszul leszek..
2017. ápr. 17. 13:57
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Értem hogy mit akarsz mondani..pl este amikor aludtam..Na jólvan akkor szerdán 10-20perc alatt megcsinálja, és jólesz minden..Aztán ma megint idegeskedem meg remegek..Az a baj ha csak ennyi lenne hogy fejben legyőzöm akkor nem lenne pánikbetegség..De sajnos a pánikbetegség erősebb az akaratnál..(igen most is negatívan állok ehhez a dologhoz, 1 évet átszenvedtem még régebben rosszul lettem a focipályán stb..Akármennyire is nem akartam, és csak a gyógyszer segitett, amit már pár hónapja abbahagytam, csak szituációktol függően szorongok..De kérjek érzéstelenítőt? A múltkor nem kértem, nem fájt de nagyon kellemetlen volt..Félek h az arcom zsibbadásától bepánikolok majd..Meg amikor kiküldenek a vároba amig hat az injekcio..akkor nagyon rossz lessz..Szerintetek kérjek?
2017. ápr. 18. 18:28
 12/24 anonim ***** válasza:

Milyen kezelésed lesz?

Fogtömést a legtöbb esetben érzéstelenítés nélkül is ki lehet bírni, de ha húzás, gyökérkezelés lesz, akkor kérj mindenképp. A zsibbdástól meg ne pánikolj, természetes, hogy hat az injekció. Mintha bevennél egy fejfájáscsillapítót és elmúlna a fejfájás, ez is ugyanúgy hat. :)

Akkor aggódj, ha nem hat!

2017. ápr. 18. 22:13
 13/24 A kérdező kommentje:
Fogtömés lessz, még tavaly injekcio nelkul voltam, es kellemetlen volt nagyon..Az a baj hogy ahogy izgulok hanyingeren lessz remegek es gyorsan ver a szivem..a szam is remeg es nembirom kinyitni..2ora es megyek.
2017. ápr. 19. 10:16
 14/24 anonim ***** válasza:
Mesélj, mi volt?
2017. ápr. 19. 14:15
 15/24 A kérdező kommentje:
Rémálom..eddig 2 rossz fogamról tudtam,aztán kiderült hogy 4 van, és van fogkő..Holnap reggel 8 SZTK kihuzzák a fogam..aztán később gyökérkezelés..és3 at tömni kell.Nem tudom h fogom tudni kibirni..A gyökérkezelés milyen?Egyépként remegtem, pityeregtem,a röntgetnél öklendeztem..
2017. ápr. 19. 14:46
 16/24 anonim ***** válasza:

nyugi haver. nekem 2 bölcsességfog húzás, 2 rágófog húzás cisztával, 6 fúrás, 1 gyökérkezelés, fogszabályzó majd késöbb 2 implantátum behelyezése.

Úgy hogy pánikbeteg vagyok injekciótól és ha a számban turkálnak.:D

Ebből már 1húzás +ciszta eltávolítás és 2furás lett teljesitve + fogkőlevétel.

Sok sikert kivánok neked, de gondolj arra hogy én jobban rábsztam mint te.

2017. ápr. 19. 16:58
 17/24 A kérdező kommentje:
És pánikosként milyen volt a gyökérkezelés?
2017. ápr. 19. 17:12
 18/24 anonim ***** válasza:

nem nem. ezek fognak rám várni.:D Hétfőn jön a kövi menet.

Viszont én szedációval csinálom. Kapok az orromra egy kis maszkot ami pont ráfér és szívom. 10perc után teljesen ellazulok, egyáltalán nem vagyok ideges. 3 injekciót kaptam azon a napon és gond nélkül türtem. Pedig kezelés előtt 24!!! évesen majdnem elsirtam magam és szóltam a dokinak hogy légyszi ne legyen ma húzás csak fúrás.

Aztán annyira ellazultam meg elzsibbadt a 3. injekciótól a szám h be se tudtam csukni és mondtam hogy mehet a húzás. direkt poénkodott hogy 10perc lesz mire kihúzza de megdönti a rekordját 9percre.

ebből 10-15másodperc lett.:)

viszont a fúrás az számomra nagyon szar volt. iszonyatosan hangos, szoritottam is a combom rendesen de nem fájt és nem is engedte a gáz h bepánikoljak.:)

2017. ápr. 19. 17:43
 19/24 anonim ***** válasza:
ja amúgy a lényeg hogy egyik se fáj. az injekció pont ezért van..hogy érzéstelenitsen. Csak nálam az a gond hogy a hangokra is bepánikolok és az injekcióra meg főleg. ha ezekkel nincs gondod akkor laza lesz ne aggódj.
2017. ápr. 19. 17:45
 20/24 A kérdező kommentje:
A fúrás hangját én sem szerettem..De szerencsére ahova ma mentem, ott már olyan fúróvan hogy akkumulátorosan kell tölteni, és aztmondják nagyon kiszajt csap.
2017. ápr. 19. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!