Szeretnék elmenni fogorvoshoz, de tartok attól mit fog szólni?
Sziasztok,
úgy rendesen "saját" fogorvosom kb. 14 éves koromban volt utoljára, akkor volt tömve 5-6 fogam is. Azután már csak évente iskolai szűrővizsgálaton voltam mindig, de ott az orvos mindig mindent rendben talált.
Nem fájnak a fogaim, viszont esztétikailag nem szépek. Fogkő, sárgásodás, és attól tartok egy lyukasat is felfedeztem a hátsók közül. Utoljára 1 éve voltam fogorvosnál, de akkor még mindent rendben talált, bár elég hanyagnak tűnt, pl. osztálytársamnak húzott be tömött fogat mikor sose tömték neki.
Szóval a fogaimra mindenképp ráférne hogy egy orvos vessen rájuk egy pillantást és maguktól a kezelésektől nem is félek, mert bármit megadnék egy szép mosolyért.
De amitől viszont igenis tartok az az hogy mit fog rólam gondolni az orvos mert elhanyagolt a szájhigiéniám?
Mert őszintén bevallom hogy valóban elhanyagoltam 14-15 éves koromig a fogaim ápolását, de azóta figyelek rá, viszont attól félek rossz a fogmosási technikám is, hiába néztem ezer videót róla az interneten, nekem egyszerűen úgy nem megy.
Köszi! 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!