Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha a 2 elülsö fogam picit...

Jasdik kérdése:

Ha a 2 elülsö fogam picit egymásba van tolodva (nem látszik nagyon picit) akkor elég az éjszakai fogszabályzo?

Figyelt kérdés
13 éves vagyok, nem nagyon szeretnék nappali fogszabályzot.Elég a éjszakai?Meg még annyi, hogy egy fogam a másik mögé nött és kezd elöre jönni.Ha ki huzom akkor elöre megy?

2017. febr. 5. 10:36
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el fogszabályzásra ezt csak az orvosod tudja megmondani. 13évesen még teljesen időben vagy és szerintem nem lenne ciki az állandó fogszabályzó sem, sőt még 30évesen sem az!!! Ne félj
2017. febr. 6. 05:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem, és ha félig kivan növe a fogam mögött egy fog, és kihuzatom az a helyére megy?
2017. febr. 6. 17:22
 3/3 anonim válasza:
A fogorvosod mindig minden kérdésedre tud válaszolni. Nekem egy hete tették fel a nappali fogszabalyzómat és nagyon szeretem már így egy hetére már meg is szoktam.
2017. febr. 6. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!