Fogszabályzás olcsón Borsod megyében?
Figyelt kérdés
Éjszakai fogszabályzót szeretnék (20 éves lány vagyok), az érdekelne, hogy Borsodban, esetleg Eger környékén hol lehetne a legolcsóbban megúszni, és az mennyibe kerülne mindenestül? Úgy, hogy azért értsen a dolgához a doki/dokinő! :D#orvos #fogszabályozás #fogszabályzó #Miskolc #fogorvos #Borsod #doktor #megye #éjszakai fogszabályzó
2017. febr. 4. 18:10
1/3 anonim válasza:
El kell hogy szomorítsalak de te már 20 évesen nem fogsz semmiképp kapni éjszakait csak felragasztottat de azt is nehézkesen. Miskolcon ott van az Adamantin kft. nagyon jól dolgoznak megfizethető áron
2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, arról már én is hallottam meg fogom keresni őket :) (közben kitaláltam, hogy jobb is lenne a felragasztott, porcelánt szeretnék, nem tudod az mennyi lenne kb?)
2017. ápr. 18. 11:03
3/3 anonim válasza:
Én odajárok fogászatra elég régóta.18év felett már ugye nem jár tb szóval árakról nem tudok mit mondani,de hívd fel őket nagyon rendesek és jól dolgoznak!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!