Doktor Falucskai Edit vélemény?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Most fogok menni Dr. Falucskai Edithez fogszabályozásra Debrecenbe, de előtte szeretnék egy kicsit tájékozódni. Valaki tudna nekem véleményt mondani? Előre is köszönöm a válaszokat.2016. okt. 30. 21:20
2/3 anonim válasza:
Én csak az ellenségemnek ajánlanám. Se emberileg, se szakmailag nem ajánlom senkinek. 2002-2003 környékén jártam hozzá fogszabályozó kezelésre az SZTK-ba a Bethlen utcába, mivel körzetileg oda tartoztunk. Borzasztó élmény volt a Dr. Nő és a kezelése is. Volt akkor ott egy Bea keresztnevű asszisztense.
Több szakmai hibát vétett.
Pár éve felnőttként újra kellett fogszabályozót viselnem, mert a Dr. Falucskai Edit kezelése sajnos semmit nem ért, kb. egy nagy nulla volt!!!! Fájdalmas és szakmailag nem megfelelő kezelésben részesített engem!!! Ha magatoknak vagy a gyerekeiteknek jót akartok, akkor ne hozzá menjetek!!!!!!!!!!!!!!
3/3 anonim válasza:
Képzeljétek, minap jártam a nagy Otiban, és még mindig ott dolgozik.....Jesszus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!