Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Doktor Falucskai Edit vélemény?

Doktor Falucskai Edit vélemény?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Most fogok menni Dr. Falucskai Edithez fogszabályozásra Debrecenbe, de előtte szeretnék egy kicsit tájékozódni. Valaki tudna nekem véleményt mondani? Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. okt. 30. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
20 éve rendes volt :)
2016. okt. 30. 21:58
 2/3 anonim válasza:

Én csak az ellenségemnek ajánlanám. Se emberileg, se szakmailag nem ajánlom senkinek. 2002-2003 környékén jártam hozzá fogszabályozó kezelésre az SZTK-ba a Bethlen utcába, mivel körzetileg oda tartoztunk. Borzasztó élmény volt a Dr. Nő és a kezelése is. Volt akkor ott egy Bea keresztnevű asszisztense.

Több szakmai hibát vétett.

Pár éve felnőttként újra kellett fogszabályozót viselnem, mert a Dr. Falucskai Edit kezelése sajnos semmit nem ért, kb. egy nagy nulla volt!!!! Fájdalmas és szakmailag nem megfelelő kezelésben részesített engem!!! Ha magatoknak vagy a gyerekeiteknek jót akartok, akkor ne hozzá menjetek!!!!!!!!!!!!!!

2018. dec. 26. 22:14
 3/3 anonim ***** válasza:
Képzeljétek, minap jártam a nagy Otiban, és még mindig ott dolgozik.....Jesszus
júl. 2. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!