Kana-chan kérdése:
Éjszakai fogszabályozót meddig kell hordani? És esetleg az állandót?
Figyelt kérdés
Na tehát fogszabályozót szeretnék csináltatni és arra lennék kiváncsi, hogy meddig kéne hordani?2016. nov. 12. 11:49
1/2 anonim válasza:
Addig, amíg jónak látja az orvos. Amúgy is,vissza kell menned folyton,hogy állítson rajta a doki. Egyébként nem túl kényelmes dolog. Én pl 2évig hordtam. Nekem szerencsére csak az első két szem fog állt kintebb. Most már örülök,hogy a helyén vannak,akkor kényelmetlen volt de megérte.
2/2 Metionin válasza:
Ez a problémától függ. Éjszakait kisebb korban írnak fel és max. 2 évig hordható, utána ha még kell, állandót raknak fel. Valamint az állandó levétele után kell egy rövidebb ideig éjszakai. Nekem másfél évig volt fenn éjszakai, utána 2 év állandó de sajnos nem segített (kiálló szemfog miatt volt) és végül kiműtötték azt a szemfogamat. Az állandó sokáig fent lehet, általában 2-4 év de extrém esetben 7 év is lehet (persze ehhez már nagyon csúnyán deformált fogsor kell, és ilyen esetben műtét is szokott lenni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!