Hány fogat lehet egyszerre kihúzni? Nagyon ciki, ha 15 évesen 4-5 gyökér van a számban?
Rávettem magam hogy elmenjek kihúzatni őket. De kihúzzák mindet egyszerre? Valaki leirná hogy milyen érzés a foghúzás? Mennyi ideig tart? Mit fognak szolni hogy csak ennyi éves vagyok?
Milyen érzés utána hogy már nincs ott a fog?
Hát elég rossz volt, mintha az agyamban turkáltak volna. Szétvágták a fogat és úgy húzták ki. Meg kihúzták a másikat is azon az oldalon. Ma voltam varratszedésen plusz kihúzták az alsót is ma azon az oldalon! :(
Még a másik oldalon van alul is meg felül is egy, azokkal a jövő héten megyek. Az alsó valahogy rosszabb volt hiába a felső volt begyuladva!
Mikor lehet megszokni, hogy nincs ott fog? :(
Nem volt szó pótlásról de remélem lesz valami mert az egyik nagyon látszik ha beszélek!
A pótlás nagyon sok pénzbe kerül. 25.000 körülbelül egy fog. Állami támogatás csak a kivehető protkóra van.
Ezért kell a többit még időben megcsináltatni, hogy ne rohadjanak ki azok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!