Gyulladt fogat hogyan húznak? Nem is fog, inkább gyökér maradvány.
Így van, ráadásul gyulladt fognál előfordul, hogy képtelenség normálisan elzsibbasztani, így a páciens és az orvos számára is küzdelem az egész. Az, hogy gyökérmaradvány (radixnak mondjuk), nem kizáró ok, ügyesebb fogorvosok nem küldenek egyből szájsebészetre, ők is meg tudják oldani. Mi is meg szoktuk :)
Milyen gyógyszert kaptál, hogy újra be van gyulladva?
Ha van benne gyulladás készülj fel arra, hogy az érzéstelenítő nem fog hatni tökéletesen, vagyis lezsibbad a szád, de a célterület érzékeny lesz. Amint kikerül a fog abban a pillanatban viszont szétterjed a fájdalomcsillapító és teljes mértékben lezsibbad.
Mielőtt még jönne a sok nagyokos, hogy huleségeket írok, tapasztaltam már, szóval nem kitalálom az egészet...
Húúú! Túl estem rajta.:) KIcsit be volt gyulladva, de adott előre zsibbasztó spray-t, majd érzéstelenítő injekciót. Nem fájt nagyon, de picit éreztem is valamit, azonban csak most érzem igazán a zsibbasztó spray hatását, de lénye hogy túl éltem!:)
Lenne pár kérdésem: Mikor ehetek és mit? A vérzés mikor fog elállni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!