Mire jó a harapás javító kivehető fogszabályzó?
Nekem is rossz a harapásom, de én ilyet nem kaptam. Nekem felrakta a fogszabályzót és gumikat kell akasztanom bizonyos bracketekre és a gumik húzzák az álkapcsom a megfelelő irányba. Napi 16-18 órát kell hordani, evésnél kivenni, evés után fogat mosni és új gumikat berakni. Nagyon macerás, főleg iskolában. Rózsaszín gumikat kaptam(neon) mivel a fogszabályzóm is rózsaszín, így beszéd közben rózsaszín kavalkádot látaz ember a számban. De nem szégyellem! Már 2 éve van fenn a fogszabályzóm, 10 hónapja gumizok. A doki szerint még 1-1,5 évig hordani kell, gumival együtt. Szóval több, mint 3 évem lesz a fogszabival.
De majd rákérdezek erre a kivehető dologra, hátha nekem is lehet, mert nyilván kényelmesebb, mint a gumizás. Esetleg privibe tudnál képrt és árat küldeni?
2.: Megvan az oka hogy neked miért kell gumizni, és másoknak meg miért kivehetőt kell hordani. A fogszabályzós kezeléseket egyénre tervezik, nem pedig fogazat típusokra.
Meg ha már fent vannak a brackettek, akkor nem lehet kivehetőt hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!