Milyen fogszabályzót érdemes hordanom?
Tulajdonképpen a fogaim szép sorban vannak, csak az első két metszőfogam kicsit kiáll.Azt hiszem, ezt hívják mély harapásnak, vagy "nyuszifognak":D
Érdekelne, hogy erre elég az éjszakai fogszabályzó, vagy állandó kellene?
Ha állandó, akkor az meddig lenne fent nagyjából, illetve mennyibe kerülnek körülbelül?
14 éves vagyok.
Olyan fogszabályozót érdemes hordanod, amilyet a fogorvosod javasol.
Egyébként ne itt kérdezz, hanem menj el hozzá. Tegyük azt, mákod van, és van itt egy fogorvos, aki pont látja ezt a kérdést, és még ideje is van válaszolni, anélkül, hogy látná, és megcsinálná az ehhez szükséges vizsgálatokat, nem fog tudni neked válaszolni...
első vagyok. nekem is állandó van, de ha meg lehet oldani éjszakaival, nehogy állandót kérj. harmadik, lehet, hogy te vagy a mázlista, én meg a peches, de nekem elég gyakran előforul, hogy véresre töri, szurkálja a számat, meg miután drótot cserélnek benne majdnem egy hétig úgy fáj, hogy alig tudok enni.
szóval kérdező fogadd el mindenképpen, amit a dokid mond, és csináltasd meg minál hamarabb, mert minél fiatalabb vagy, annál egyszerűbb.
(egyébként 21/L, fogorvostanhallgató)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!