Ma 30. 000 ft-ot fizettem ki egy fogkő leszedésért és egy homokfuvásos fogfehérítésért. Számlát nem kaptam. Kicsit sokallom. Becsaptak?
Végülis nem csaptak be. Nálunk 20.000 HUF-ba kerül, ez is egy nemzetközi kapcsolatokkal rendelkező bp-i rendelő, külföldiek tömkelege jár ide. Tőlük valóban el lehet kérni ilyesfajta összegeket.
Van sajnos olyan, hogy tb-s rendelésen fogkőleszedés címen kb 2 perc alatt végigmegy a frontfogakon 1-2x. Sajnos fogkő szinte mindenhol van, vannak különösen fogköves részek a szájban (ahol a nyáltermelő mirigyeink vannak), hátul is, és ezekre is kellő figyelmet kell fordítani.
Nemegyszer láttam olyat, hogy páciens elmondása szerint 2 hete volt depurálása tb-s területi rendelésen, és mikor benéztünk a szájába, hogy minimum 6 éve történhetett az a dep, mivel alig volt leszedve bármi is azokról a fogakról. Necc. 2 hét alatt ennyi fogkő nem termelődhet. Érdekes, ezután már csak 3 hónap múlva jött vissza a páciensünk.
Ezzel persze nem azt mondom, hogy minden tb-s orvos disznó, természetesen vannak elkötelezett orvosok, de a legtöbb a magánrendelésén teszi oda magát, sajnos érthető okokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!