Elszakad a fogselyem. Használhatom mégis?
Figyelt kérdés
néhány helyen 'kirojtosodik'
olvastam,hogy fogkövet jelent,mit lehet az ellen tenni?a fogselymet továbbra is lehet használni?
2015. febr. 12. 18:53
1/6 anonim válasza:
Szerintem meg azt jelenti, hogy szűk a hely a fogaid között. Én is csak 2 helyen szoktam használni, ahol nagyobb szünet van hátul, mert a többi közé még csak be sem tudom erőltetni.
2/6 A kérdező kommentje:
szerintem nem olyan kicsi a hely,mert nem kell erőltetni
2015. febr. 12. 19:07
3/6 anonim válasza:
Akkor a fogselyem minősége lehet olyan... Én Rossmannosat szoktam venni, de abból is kettő fajta van, a viaszos meg a nem viaszos. A viaszos sokkal kevésbé rojtolódik ki, az sokáig kell nyiszatolnom. Ha nem viaszos van neked, akkor próbálj ki egy olyat.
4/6 anonim válasza:
A fogselymed nem jó minőségű. Ez nem az ártól függ. Én már évek óta dm-es mentásat veszek. Sajnos csak az illata mentás, íze nincs. A minősége viszont megfelelő. Lehet, hogy a tied is jó, csak használat előtt be kell kicsit nedvesíteni nyállal. Fogselyem előtt szájvízzel öblíts.
5/6 anonim válasza:
Brillantosat vegyél, az nem foszlik, DM-ben szoktam venni Dontodent Brillant Weiss Fogselymet, ez nem szakad, könnyen becsúszik a fogak közé és nem rolytosodik.
6/6 anonim válasza:
Ha van fogtömésed ott, az is elvághatja a selymet, mert lehet, h bár nem vetted észre, de kicsit elmozdult a tömés és minimálisan kiáll a fog felszínéből ,aszél lehet cakkos, éles és elszakítja a selymet. Nekem így volt pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!