2/11 anonim válasza:
Nem....de házilag késsel le tudod szedni ha bátor vagy.Egyik ismerősöm is azt csinálja mert ő fogdokihoz nem megy.
3/11 A kérdező kommentje:
#2: Nem vagyok bátor :D
2015. febr. 7. 17:22
4/11 anonim válasza:
Ez a késsel leszedés elég durva lehet. Nem véletlenül fogorvos szedi le a fogkövet.
5/11 anonim válasza:
Kis semmiségnek tűnik, de azért nem poénból járnak egyetemre több évig a fogászok se. Vehetni épp vehetsz elvileg otthonra, de elég drága és használni nem tudnád, meg nem is érné meg, mást kezelni meg kuruzslás lenne...
Otthoni lehetőségek: fogkefe, fogselyem és szájvíz. Ha ezeket napi 2-3 alkalommal elég jól használod, akkor jócskán csökkentheted a fogkőlerakódást. ;)
6/11 anonim válasza:
Ha barkácsolni akarsz akkor Praktiker!
Doki a lényeg.
7/11 anonim válasza:
Én is szedtem le már magamnak kisollóval - a kisolló egyik szárának a hegyével kapargattam le - nagyjából
Ma viszont - más főcélból, de voltam fogdokinál, és ma ő szedte le .
9/11 anonim válasza:
De egy széles mosollyal párosított ráspoly is megteszi!
10/11 anonim válasza:
Szerintem ilyen vízkőoldós öblögetéseket ne javasoljunk, mert , hátha valaki komolyan veszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!