Ma megyek fogorvoshoz és nagyon félek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma 16.30-ra megyek a fogorvoshoz mert van kb. 5 lyukas fogam, eddig a fogszabályzó miatt nem láttam:( Egyik se nagy lyuk és nem is fájnak, csak gyakran gyullad be az ínyem fent és akkor fáj. Eddig csak egyszer voltam fogfúráson és az nagyon fájt, kb. 3 éve volt és SZTK-ban, de most maszekhoz megyek. A nővérem már elmondta, hogy pontosan mit fog csinálni a doki, de én még így is félek, pedig mondta, hogy az érzéstelenítő olyan gyorsan hat, hogy nem kell várni miatta (az SZTK-ban fél órát kellett várnom az érzéstelenítés után). Szerintetek mire gondoljak, ha épp fáj? Én olyanokra gondoltam, hogy magamban mondok egy verset vagy magamban énekelek egy dalt, hogy ne a fúrásra figyeljek. Szerintetek ez segíthet? 16/L2014. aug. 25. 13:45
11/15 A kérdező kommentje:
Nem kér el több pénzt, sőt, nővéremnek nem kellett fizetnie azért a tömésért, amit az orvos kicserélt, mert SZTK-ban csinálták, de szar lett, és ez a doki ingyen kicserélte. Meg lehet hogy csak a nővérem túloz, hogy 1 órás volt, jellemző rá a túlzás. De azért nem fogok másik dokihoz menni, mert szerintetek nem jó, mások meg csak jót mondtak róla.
2014. aug. 25. 14:41
12/15 anonim válasza:
Hát ne csináltasd meg az összeset egyszerre -
Hanem mondjuk egyszerre csak kettőt -
Máris nem fogsz annyira félni
13/15 anonim válasza:
A nagyon pici lyuknál a furkálás meg aztán egyáltalán nem fáj -
Még ha nem érzéstelenítik, akkor sem
14/15 A kérdező kommentje:
Persze, nem egyszerre az egészet, szerintem meg is őrülnék annyi idő alatt.
2014. aug. 25. 14:57
15/15 anonim válasza:
Ne izgulj, beadja az injekciót és 2-3 perc alatt elzsibbadsz, utána szóval fog tartani a doki, nem fogsz unatkozni és fájdalmat sem érzel. Minél nyugodtabban mész, annál kevésbé rossz a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!