Szerintetek korrekt ha nem megyek egy ideig fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Kihúzta a tejfogamat, kifizettem az árát, kész. De ő hívna még mert ott egy lyukas fog, amott még egy, stb stb. Konkrétan nincs megbeszélve semmi, felesleges erre költeni több tízezreket szerintem. Korrekt ha nem megyek többet?2014. aug. 19. 12:27
1/16 anonim válasza:
Te döntésed,hogy mész vagy sem,vagy kihez mész, de azért ha van rossz fogad azt nem árt megcsináltatni.
2/16 A kérdező kommentje:
De semmi baja nincs a fogaimnak, szerintem csak szerinte rossz a fog. Amit kellett nagyon azt megcsinálta, nem érzem hogy meg kellene csináltatni, szerintem viszonylag jó állapotban vannak.
2014. aug. 19. 12:35
3/16 anonim válasza:
A fogorvos nem fog megsértődni, de neked lesz rossz ha nem csináltatod meg őket (hacsak nem tejfogak, akkor van rá esély hogy megúszod). A fogak NEM gyógyulnak maguktól, sajnos. TB-re is meg lehet csináltatni, akkor még pénzbe se kerül, de ha később meg kihúzzák és pótolni kell az többe lesz mint most egy tömés.
4/16 anonim válasza:
Hát ha a fogorvos azt mondja, hogy rossz a fogad, akkor hidd el neki, nem szórakozásból mondja.
5/16 Imola Ágnes válasza:
Tejfog vagy végleges fog amiről beszélünk? Mert egy végleges fogat igenis jó megcsináltatni, még kezdetlegi stádiumban...
6/16 A kérdező kommentje:
Szerintem végleges fog, de nincsenek rossz állapotban, megnéztem. Nem is nagyon látok lyukat benne, sztem tök felesleges tömetni. Csak 20-30 ezer forint pénzkidobás lenne.
2014. aug. 19. 12:41
7/16 anonim válasza:
Igen, gondolod ezt te, de később aztán ki tudja tényleg mi lesz a fogaiddal. Esetleg még a helyedben elmennék egy másik fogorvosnak megmutatni, hogy ő mit gondol a fogaidról.
8/16 Imola Ágnes válasza:
Nah, nézd csak meg h az ami most 20-30 ezer...mennyibe fog fájni neked 5 év mulva...kb a tízszerese, minimum, + akkor már korona vagy hasonló kell...
9/16 A kérdező kommentje:
De miért romolna el, ha mosom naponta többször, ügyelek rá, stb?
2014. aug. 19. 12:48
10/16 anonim válasza:
Attól még, hogy valaki mossa rendesen a fogát, elromolhat!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!