Szerintetek korrekt ha nem megyek egy ideig fogorvoshoz?
Figyelt kérdés
Kihúzta a tejfogamat, kifizettem az árát, kész. De ő hívna még mert ott egy lyukas fog, amott még egy, stb stb. Konkrétan nincs megbeszélve semmi, felesleges erre költeni több tízezreket szerintem. Korrekt ha nem megyek többet?2014. aug. 19. 12:27
11/16 Imola Ágnes válasza:
Ez nem csak fogmosástól függ... ott az értend, és ami nagyon meghatározza a dolgokat...a genetikai hajlam..és ha már most kezd romlani, akkor a jövőben se várj jót....
12/16 anonim válasza:
Én is mosom rendesen használok fogköztisztítót, cseppeket,szájvizet mégis nagyon romlanak, gyakran járok fogorvoshoz!
13/16 anonim válasza:
Menj a körzetihez, akkor ingyen van
14/16 anonim válasza:
Egyrészről tessék elmenni körzeti fogorvoshoz, az ingyen van. Másrészről ki vagy te, hogy otthon csak úgy megállapítod, hogy nincsen semmi bajod? A fogorvosok sem véletlenül tanulnak 5+2-3 évet, de azért te biztos jobban tudod. Harmadrészről, mosod mosod igen, de valószínűleg (ahogy a laikus emberek 99 %-a is), rossz technikával teszed azt. Különben vannak olyan helyek, ahol ha belegebedsz sem fogsz rendes munkát végezni, pl barázdákban az őrlőiden, fogak között kontakt pontokon... De te döntésed, nem a fogorvos érdeke, hogy ép fogaid legyenek, hanem a tiéd.
15/16 anonim válasza:
Haha, én is ezt gondoltam. :D Ugyan mi baja lehet, mosom... A f*s*t, van vagy 10 lyukas fogam, és nincs egy órája, hogy kihúztak egyet a szájsebészeten, csonthártyagyulladás volt rajta.
Nekünk totál mindegy, hogy te, egy idegen, mit csinálsz a fogaiddal, de nagyon meg fogod még ezt szívni.
16/16 anonim válasza:
Szerintem meg sokkal jobb minél előbb a kisebb lyukat kezelni, mint később nagyobb tömés/onlay/korona/húzás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!