Csak akkor menjünk fogorvoshoz ha fáj a fogunk?
De, megcsinálják. Sőt, minél előbb jobb lyukas foggal elmenni, mert akkor egy egyszerű töméssel megoldhat a dolog. Ha már fáj, akkor lehet akár gyökérkezelni kell például, ami már sokkal problémásabb.
Szóval hiába nem fáj, irány a doki!
Mellesleg fél évente-évente egyébként is el kellene menni kontrollra, akkor is ha semmi panaszod nincs.
Nekem nem szoktak fájni a fogaim, de efy évben 4szer megyek el, ilyen átnézésre és leszedetni a fogkövet.
Ha kezd szuvasodni a fogam, akkor észreveszik és betömik, így nem várom meg, míg hatalmas nagy lyuk legyen és gyökér kezelni kelljen.
Én is járok, rendszeresen, de legutóbb nem vettem észre, hogy volt, és a fogorvos se, pedig úgy sejtem, hogy akkor is lukas volt már. De nagyon furcsa, mert nem a fogam tetején, hanem az oldalán van a luk. Emiatt nem láttam én, nem is tudtam, hogy van ilyen. De neki észre kellett volna vennie szerintem.
Köszi a válaszokat, megyek akkor mindenképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!