Ma megyek fogorvoshoz és nagyon félek, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Ma 16.30-ra megyek a fogorvoshoz mert van kb. 5 lyukas fogam, eddig a fogszabályzó miatt nem láttam:( Egyik se nagy lyuk és nem is fájnak, csak gyakran gyullad be az ínyem fent és akkor fáj. Eddig csak egyszer voltam fogfúráson és az nagyon fájt, kb. 3 éve volt és SZTK-ban, de most maszekhoz megyek. A nővérem már elmondta, hogy pontosan mit fog csinálni a doki, de én még így is félek, pedig mondta, hogy az érzéstelenítő olyan gyorsan hat, hogy nem kell várni miatta (az SZTK-ban fél órát kellett várnom az érzéstelenítés után). Szerintetek mire gondoljak, ha épp fáj? Én olyanokra gondoltam, hogy magamban mondok egy verset vagy magamban énekelek egy dalt, hogy ne a fúrásra figyeljek. Szerintetek ez segíthet? 16/L2014. aug. 25. 13:45
1/15 anonim válasza:
Na látod édes, ha mostad volna mindennap a fogad, akkor most nem kéne aggódni. 28/F
2/15 anonim válasza:
Egyes: mivan? Nekem is volt lyukas fogam, pedig mostam mindig.
3/15 A kérdező kommentje:
Én mindig mosom, attól még lehet lyukas fogam.
2014. aug. 25. 13:58
4/15 anonim válasza:
Mire gondolj, ha épp fáj?
Mondjuk arra, hogy szólj neki. Ad újabb érzéstelenítőt, aztán mehet tovább a móka.
5/15 Andizsuzsi válasza:
Nem fog fájni. A legrosszabb a fogorvosnál az injekció hatásának elmúlása után a bökés helye :)
6/15 A kérdező kommentje:
Arra emlékszem, hogy a bökés helye kicsit fáj, de azt meg elviselem, mert az nem olyan lesz, hogy feszengve várom, hogy mikor fog fájni, és aztán egyszer csak belehasít fájdalom. Ez az orvos elvileg egy órán keresztül csinál egy fogat, de az az egy óra nem fúrásból áll végig, elvileg keveset fúr, utána meg tisztít. És elvileg nagyon kedves, sokszor mondja, hogy nem fog fájni, meg nem kell félni. De ha unatkozom abban az egy órában akkor mit csináljak? Nehezen maradok meg egy helyen olyan sokáig:(
2014. aug. 25. 14:15
7/15 anonim válasza:
Menj másik orvoshoz, én is csak magánhor járok,de egyiknél sem vlt még egy óra a fogtömés,és egyiknél sem fájt!
8/15 A kérdező kommentje:
De azért tart 1 óráig, mert nagyon alapos.
2014. aug. 25. 14:32
9/15 anonim válasza:
Dehogy alapos :D csak akkor több pénzt tud elkérni.
10/15 anonim válasza:
Az én dokim is, és mégis kb 15perc alatt végzek nála!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!