Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Most komolyan ekkora bűn...

Most komolyan ekkora bűn sírni? Nem bírom elfelejteni?

Figyelt kérdés

Röviden a történet:

22 éves lány vagyok, múlt szombaton begyulladt a fogam, mivel hétvége volt, így irány az ügyelet.

A bölcsességfogammal van gond, nem fér, nyomja az előtte lévő fogat, aminek a gyökerén tályog van, az gyulladt be és muszáj gyökér kezelni. Kaptam antibiotikumot, hogy a gyulladás lemenjen 14 napig kell szednem+ fájdalomcsillapító. Az orvos nagyon rendes volt, értette, hogy mit kell csinálni, meg is kezdte.Vasárnap visszamentem, hogy folytassa, nézze meg, már az arcom és a szemem is feldagadt, tovább küldött szájsebészetre. Na itt jött a pokol. Rettentően féltem, nagyon rossz napjaim voltak, szinte egész éjjel nem aludtam, nem ettem már, fájt a fejem, a gyomrom, hányingerem volt a sok gyógyszertől már, rettentően fáradt voltam. Mikor behívott már a sírás határán voltam,ez így összejött most, és nem bírtam tovább pedig próbáltam uralkodni magamon, de kijött, elkezdtem zokogni szó szerint, fulladozva sírtam. Az asszisztense rettentően kedves volt, nyugtatott, víz stb de az orvos, hát teljesen ki voltam, nem is tudtam mit mondani.Elkezdett kiabálni, hogy 22 éves felnőtt nő vagyok, hogy viselkedek, ez nem olyan szörnyű, ennyit ki kell bírni, lesz ennél nagyobb fájdalmam is, meg tulajdonképpen az én hibám, miért nem jöttem időben, elkezdett papolni, hogy ez a baj, hogy az emberek nem jönnek amikor még kicsi a baj

2014. júl. 25. 22:03
 1/7 A kérdező kommentje:

...bezzeg amikor nagy a baj, akkor tudnak sírni, hát ezt is viseljék el felnőtt módjára.

Annyira szégyeltem magam, nem is tudtam erre mit mondani, megcsinálta de én többet nem megyek hozzá vissza.

Egész úton csak ezen tudtam gondolkozni, teljesen bennem maradt ez a hangnem, szerintetek is jogos volt?

2014. júl. 25. 22:06
 2/7 anonim válasza:
kocsog az orvos... lehetne megertobb
2014. júl. 25. 22:16
 3/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt jogos, azért mert 22 éves vagy ez nem azt jelenti hogy nem félhetsz vagy ijedhetsz meg, ez a doki tényleg bunkó volt. Ha arra gondolok hogy én a fogorvosnál milyen " hisztit " vágok le 24 éves fejjel elég nevetségesnek érzem magam vissza gondolva de nem tehetek róla rettegek ha már be kell ülnöm a székbe és mégis nagyon rendesek ott velem ahova járok! Ha ilyen problémám lenne mint neked én biztos eddig se bírtam voltam sírás nélkül:-). Szerintem ne foglalkozz evvel, én is találkoztam már elég bunkó dokikkal de nem igazán foglalkozom velük, nekik sokkal rosszabb hidd el, gondolj bele hogy a nap 24 órájában kell elviselniük saját magukat... Szerintem erre csak annyit kell mondani hogy szegényke, de rossz lehet neki és lépj tovább :-)
2014. júl. 25. 22:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Bakker a fogorvos pont az akitől kb mindenki fél kortól függetlenül. Lehet hogy az orvosnak is pont rossz napja volt, lehet hogy kifogtál egy bunkót, szerencsére a többség nem ilyen.
2014. júl. 26. 00:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha én lettem volna az orvos megölelgettelek volna hogy ne sírjál cicám!
2014. júl. 26. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Én a bölcsességfog műtétemre úgy mentem be, hogy nem bírtam megfogni a papírt amit adtak nekem (ilyen tájékoztatóféle), úgy remegett a kezem a félelemtől, pedig 23 éves vagyok... -.-

Ez egy bunkó paraszt volt, ne törődj vele. Az én dokim meg mindenki nyugtatgatott (nem sírtam, csak látták, hogy kb be vagyok szarva, mint állat :D), hogy semmi gond nem lesz, akármi van, szóljak, minden oké lesz, stb. Kedvesek voltak. Egyébként szerencsére a műtét nem is fájt, csak utána.

A félelem meg nem korhoz kötött, vérvételre rendszeresen járok betegség miatt, és a nyuggermamák rettegnek kb, akárhányszor megyek, mindig van 3-4 öreg, aki fél még a vérvételtől is, pedig az aztán tényleg nem egy nagy kaland... És pl nézni azt sem szeretem, mert rosszul vagyok attól, hogy látom, hogy belémdöfik a tűt, így elfordulok, megcsinálják és annyi.

Ne érezd magad rosszul és jobbulást, remélem azóta jobban lettél. :)

2014. júl. 26. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Türelmetlen volt az orvos és fáradt. Naponta 100 hozzád hasonló, zokogó, elhanyagolt fogú emberrel találkozik (ezzel nem téged minősítelek, mert ez a magyar átlag) és pont nálad szakadt el a cérnája. Amit csinál, neki az ugyanolyan futószalag mint neked a saját napi munkád, rutinod. Ezzel nem az orvost védem, mert nyilván bunkó volt, erre nincs mentsége, de veled is előfordult már, hogy elpattant valami.
2014. júl. 28. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!