M húzták ki a bölcsesség fogam, és kiment már az érzéstelenítő is, és annyira fáj hogy sírni tudnék. Ez normális?
sajnos ez előfordul:(
Gondold el, nagyon meg lett bolygatva most azt a terület.
De ha nem akar múlni azért hívd fel a dokidat!
Jobbulást!!!!
22L
első vagyok
még ami szembe jutott, nekem a cataflan nem nagyon hatott sosem:(
A Donalgin viszont annál inkább, bár nem tudom, hogy antibiotikum mellett lehet-e szedni
A bölcsessségfog kihúzása után elég nagy seb marad, amit a szervezetednek be kell gyógyítani. Vszeg azért érzel még fájdalmat, mert a gyulladás még nem húzódott le. Az antibiotikum biztosan hatni fog, és a hatását is érezni fogod, de még kell neki egy kis idő.
Régebben én is jártam úgy, hogy nem akart lehúzódni a gyulladás a fogkihúzás helyéről, és akkor a szájsebészeten adtak valami kis bogyókákat, amiket naponta 3-szor bele kellett nyomnom a lukba. A nevére nem emlékszem, de nagyon jól hatott, már másnap jobban voltam.
A fogluk gyulladás orvosilag úgy hangzik, hogy "fogmeder gyulladás".
A Cataflam nekem se szokott használni. Azt is fontos megnézned, hogy milyen erősségűt vettél be. Mert ha a legenyhébbet, hát az alig hat jobban, mint egy C vitamin.
18:24!
Hatásos amúgy ez a módszer?
Nem ellenkezni akarok, csak kíváncsi vagyok, mert ha hatásos, akkor kifogom próbálni.
Bár nemrég lettek rendbe rakva a fogaim, de sosem lehet tudni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!