Mi fontosabb szerintetek az egészség vagy az esztétika?
Figyelt kérdés
Fogorvos ajánlotta a dentocár tablettát a gyerekemnek.
Én is azt szedtem, valóban alig van szuvas fogam, de szinte citromsárga, amit nem nagyon lehet fehéríteni. Most nem tudom melyik legyen a fontosabb adjak a gyerekemnek ilyen tablettát és jobbak lesznek a fogai, viszont így nagyon besárgulhatnak vagy inkább ne mert az esztétika fontosabb.
2014. jún. 30. 14:14
1/5 anonim válasza:
Szerintem adjad. Ne legyenek olyanok, mint a k..rvák: szépek, de rosszak
2/5 anonim válasza:
add neki! inkább sárga mint mindig fájó, rossz lyukas de hófehér
azt mondják a sárga fogak erősebbek mint a fehérek
3/5 anonim válasza:
Mi is szedtük gyerekként jó 20-25 évvel ezelőtt, aztán felnőttkorunkra ugyanúgy tönkrementek a fogaink ... az enyém sárga lett a testvéremé pedig hófehér. A lényeg, hogy semmi haszna nem volt.
4/5 anonim válasza:
nem feltetlenul lesznek sargak fogai...
en is szedtem, es a fogaim teljesen feherek es melle se szuvas fogam, se tomesem.
5/5 anonim válasza:
Az elmúlik az a sárga dolog
Csak mosni kell a fogakat rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!