Nagyon ciki ilyen szintű fogazattal egy előkelő esztétika fogászaton megjelenni? Mit fog szólni a fogorvos, kezeli fognak azért a fogászaton?
Tudom elhanyagoltam a fogaimat, borzasztó rosszak kb ilyen. Nagyon félek a fogdokitól, ezért nem mentem. Egy jó esztétika fogászatra akarok menni. De képeket néztem ilyen nagyon minimális beavatkozásokra járkálnak oda gyönyörű fogakkal. pl fogköz megszüntetés meg ilyen agyament baromságok miatt.
Atyaég... Hát jobb később, mint soha. Remélem, pénzed van, rengeteg, mert ez egy vagyon lesz. De megéri. A rossz fogaktól ezer más betegséged is lehet, a gyulladások miatt.
A képtől meg frankón megijedtem, szerintem ettől fogok rosszat álmodni.
Igen, ciki. Pont ugyanannyira, mint amennyire bárhova máshova elmenni ciki velük.
A különbség annyi, hogy ide elég néhány alkalommal elmenned, és utána már sehol nem lesz ciki.
Voltál már fogorvosnál?
Mennyit kért érte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!