Az esztétika fogorvosok nincsenek hozzászokva a csúnya fogakhoz? Szerintetek keressek más dokit?
Miért, sok a lyukas fogad ?
Igen nagyon sok meg tövig kopottak, meg, ritkák csálék, fogínysorvadásos is. 28 éves vagyok.
Én egészségügyis vagyok és ilyet általában akkor hallok orvostól ha nagyon bele akar nyúlni a páciens zsebébe és ezért előadja a drámát, hogy utána azt hidd, hogy csodát tett és többet tejelj. A másik ok ha nagyon tapasztalatlan és tényleg nem látott még ilyet. Ilyenkor szokták nagyon elrontani a dolgokat.
Szerintem is keress más orvost.
Keress egy másik orvost!
Nekem is elég durva volt a helyzet, soha nem mertem mosolyogni, rettenetes gátlások alakultak ki bennem és egy orvos ezt észreveszi és nem ront a helyzeten, hanem bizalmat és empátiát sugároz, és segít megoldani a problémát.
A dokimban az első perctől megbíztam, imádtam, és csodálatos munkát végzett.
A végén elmondta, hogy én voltam a legszebb esete, szereti a kihívásokat és az enyém az volt.
Beszéltünk a kezeleés ideje alatt is a fogamról, hogy annak idején egy kókler doki még el is szúrta ott ahol lehet, de sose éreztem, hogy ezzel engem bántana, hogy mégis hogy nézek ki.
Szóval keress egy normális orvost, mert ez egy idióta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!