Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád, hogy a kiszemeltednek vannak fogkoronái (amik egyébként szépek, de ugye nem eredeti fog), attól összejönnél vele?
És, ha frankón kivehető fogprotézise lenne?
Nem tudom én ajándék lónak nem nézem a fogát...
Azért elképzelem a helyzetet...
Bocs, ne haragudj, még nem jöttünk össze, de ne haraguggyámá! Hadd mutikicsit a protkód!!! :DDDD
Ezek nem eredeti fogak? Ja bocs, akkor már nem is érdekelsz, pedig azt hittem, hogy összejövünk!
Jéééézusoooooooooooom!!!!
Hogy tehet fel ilyen kérdést az ember?
én ismerek olyan lányt akinek konkrétan látszik(eltérő fehérebb színű fogak), hogy fogpótlása van, mégsem akadályozna meg abban, hogy összejöjjek vele...
elég gyerekesen gondolkozol...
fontos dolog a fogak és a test ápoltsága, de csak ez alapján párt választani nem lehet... engem nem érdekelne az sem, ha szúvas lenne a foga a lánynak, ha szerelmes lennék belé, legfeljebb elkísérném a fogászatra...
8as:
Ez nem gyerekes gondolkodás, csak szeretném tudni,hogy ti mit gondoltok erről.Köszönöm szépen a válaszokat:)
Azt gondolom róla,hogy elég felületes az az ember,aki ez alapján ítéli meg a kiszemeltjét.
Mitől kevesebb az akinek fogkoronája van? Sok esetben,még szebb is az igazinál.
Testvéremnek is van,és pontosan az esküvője után 1 héttel tették fel neki.Senki nem mondaná meg,szépek.
Bárkivel megtörténhet.Maximum azért más,mert én félnék,nehogy kilazuljon,vagy bármi bajom legyen vele.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!