Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtudnád, hogy a kiszemeltednek vannak fogkoronái (amik egyébként szépek, de ugye nem eredeti fog), attól összejönnél vele?
Hogy kell értelmezni, hogy "belóg a gerenda"? Még nem hallottam ezt a kifejezést. :
Megnyugtatóak a hozzászólásaitok, köszönöm. Igyekszem majd nem így kezdeni akkor a kapcsolatot, csak megfordult bennem, hogy ha később kerül szóba a téma, akkor nem fog-e megharagudni majd az illető, hogy miért nem mondtam el. :(
Lazán kell ezt kezelni.
Ha te lazán mondod majd el neki,mondjuk pár hetes járás után,és nem leülteted és közlöd vele.
Hanem pont valami ilyesmi a téma,és akkor odaveted,hogy ja,igen,nekem is van korona két fogamon.
Ha lazán kezeled,ő is így fogja.
Ha ráfeszülsz teljesen,akkor ő is ezen fog gondolkodni,hogy most akkor zavarnia kellene,vagy mi? Pedig eddig nem érdekelt.
belőlem ez két dolgot vált ki:
1. igeen?? szegéény, biztosan nagyon fájt, amikor megcsinálták.:S
2. viszont így beleharaphatsz a fagyiba úgy, hogy nem fáj.:D elég menő.:D
Szerintem ezt a legtöbb ember lazán venné.:) Csak nem mindenki tudja mi az a fogkorona és arra gondolhat, hogy kivehető a fogad, mint azt már sokan írták.:D
Köszönöm, akkor ha erre sor fog kerülni, lazán fogom előadni, majd ha vmi olyan téma lesz megragadom az alkalmat, hogy "odavessem". :)
Ez nagyon megnyugtató! :)
Talán azért, bár nem biztos, mert sajnos elég sokáig nem volt vmi szép a fogam (bár az ismerőseim észre sem vették szinte, mert nem hatalmas fogaim vannak) és ahogy összegyűlt a pénzem egyből megcsináltattam és furcsa hozzászokni, hogy mostmár nekem is nagyon szép fogaim vannak. :) Igazából ez tök jó,csak még egy kicsit hitetlenkeded, de nagyon jó olvasni, hogy az ilyesmit nem ítélitek el.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!