Rossz fogak? Plusz nagyon felek a fogorvostol?
Dettó. nálunk nagyon gyökér volt a fogorvos ha ez nem elég, akkor az elmúlt 1 évben 6 orvos váltotta egymást. Szóval kerestem egy fizetős normális orvost. Ég és Föld a különbség. Kedves, közvetlen, aranyos, munkájára igényes. Kezelésekből szinte semmit se érzek.
És nem egy megfizethetetlen luxus orvosról van szó.
Én is kisebb koromban kezdtem el járni, talán 9 éves korom körül. 4 rágófogamat (tejfogakat) kihúzták. Érzéstelenítés nélkül is húztak egy fogamat (nem mozgott) az a fogam helyett 2 nőtt, az egyik kifele a másik befele állt.
Tömésem is elég sok van. Volt olyan, hogy éreztem a lyukat, elmentem a fogorvoshoz és elkezdett egy másik fogamat fúrni, tehát plusz egy tömés, így van 9 tömésem. Tavaly 6 fogamba tömést cseréltek és 5 fogamat kihúzták fogszabályzás miatt.
Most hónaponta járok ugye a fogszabályzásra.
A körzeti orvos úgyahogy normális, viszont érzéstelenítést sosem kaptam, csak a foghúzásoknál. A fogszabályzós orvos meg egy bunkó szemétláda. Szétszakadt a 9x13-as kezelési lapom, ami sima kis szutyok A4es lap negyede volt és nem volt hajlandó újat írni, inkább üvöltözött velem. Ha szólok, hogy nem jó a következő időpont, közli, hogy nem kötelező hozzá járnom. De mivel sajnos sztk alapon járok, muszáj hozzá járnom...
Amúgy körzetisnél, ha januárba kértem időpontot áprilisra kaptam. Szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!