Ha a fogselyem nem fér a fogaim közé, akkor mi a teendő?
Figyelt kérdés
Esetleg próbáljam meg másfajta selyemmel?
Kezdő vagyok -e téren.
2014. ápr. 23. 21:22
1/8 anonim válasza:
Esetleg próbálkozz fogkefével. :D
3/8 anonim válasza:
Örüljél, mert akkor az ételmaradék sem fog beszorulni.
4/8 anonim válasza:
Az ételmaradék, és a baktériumok attól még beférnek.
Szerintem kérdezz meg egy fogorvost, vagy próbálj ki egy fogköztisztító kefét. Én se használok fogselymet, de fogok venni.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Pont ma láttam a Müllerben olyan kis fogköztisztító vmit, azt kipróbálom még:)
2014. ápr. 24. 19:51
6/8 anonim válasza:
Ha már olyan szűken vannak a fogak, hogy nem fér be közéjük a fogselyem sem, akkor valószínűleg a későbbi torlódás veszélye áll fenn, ami romláshoz vezethet. Kinőttek már a bölcsességfogaid? Esetleg érdemes lenne kihúzatni őket, mielőtt nagyobb galibát csinálnak.
7/8 A kérdező kommentje:
1 hete műtötték őket ki :D
2014. ápr. 25. 11:35
8/8 anonim válasza:
Akkor ne aggódj, valamennyire tágulni fog a rés és akkor nem kell szenvednek annyit a fogselymezéssel :)
Addig viszont nincs ötletem, mivel tudnád helyettesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!