Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Gyökérkezelés után lüktetéssze...

Gyökérkezelés után lüktetésszerűen fáj a fogam. Rohanjak vissza az orvoshoz?

Figyelt kérdés
4 napja távolították el az ideget a fogamból.Picit fájt,elmúlt.Tegnap megkaptam az ideiglenes tömést.Iszonyúan fáj ha hozzá érek.Lüktet az egész fogam.Várjak pár napot az orvos előtt vagy siessek vissza?Mitől lehet?

2013. nov. 5. 02:52
 1/5 Krakuta válasza:
nëzesd meg,szerintem!
2013. nov. 5. 05:06
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Mindenképp menj vissza, ha nagyon fáj, soron kívül be kell, hogy hívjanak (körzetben mindenképp, magánban meg pláne, az orvos célja is, hogy elégedettek legyenek a páciensei).

Az orvos újra kiveszi majd az ideiglenes tömést, átfertőtleníti az üreget, és újra lezárja ideiglenesen. Néha nyitva is szokták hagyni, hogy tisztuljon kicsit. Ha ezek után sem javul pár napon belül, valószínűleg ki kell húzni.

egy fogászati asszisztens

2013. nov. 6. 23:02
 3/5 anonim válasza:

Előző vagyok:

Minden ember foga máshogy reagál a gyökérkezelésre, valakinek a gyulladt, agyonszuvasodott fogát is szépen lehet kezelni, másnak abszolút nem, hiába nem volt olyan rossz a fog.

Ha lehet, ragaszkodj hozzá, hogy még egyszer beletegyék a gyógytömést, általában segít. Húzni csak akkor szoktak, ha már a végleges gyökértömésre sem múlik el az állandó fájdalom.

2013. nov. 6. 23:08
 4/5 gungasam ***** válasza:
A gyökérkezelés nem más mint a fogideg kiirtása. Ebben a Te esetedben ez csak annyira volt sikeres, hogy visszatapsolták.Kevés a jó fogorvos, de azért a rosszak is igyekeznek jól élni..
2013. nov. 7. 11:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget.Amire írtatok szerencsére már nem is fáj annyira.Picikét érzékeny.Inkább csak este érzem de már aludni is tudok.2 hónapja tömögetik biztosan azért érzékeny.Csak az első és a második éjszaka volt nagyon ijesztő.Talán alakulunk.Bár eleinte csak egy tömés cserére mentem:-)
2013. nov. 7. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!